Oursson RF0905/RD – frigider cu volum mic si pret accesibil

Oursson este un brand Elveţian, specializat în produse electrocasnice şi accesorii pentru bucătărie, dorind să-ţi facă viaţa cât mai plăcută. Valorile de bază ale producătorului, sunt stilul şi funcţionarea optimă a produselor electrocasnice, o funcţionalitate cât mai uşoară şi un design foarte plăcut şi revoluţionar.

Frigiderul cu 2 usi Oursson RF0905/RD este un mini-frigider elegant, luminos şi compact, având o capacitate de 88 litri, cu un volum net al congelatorului de 22 litri şi volumul net al frigiderului de 60 litri, permiţând depozitarea de alimente, fructe, legume, verdeţuri, băuturi şi multe altele. Produsul este disponibil in oferta emag.ro!

Clasa de eficienţă energetică A+ îi conferă un consum redus de energie electrică, având un consum anual de energie electrică de 168 kw, îar în 24 ore un consum de 460 kw.

Nu deţine sistem de răcire No Front nici pentru frigider nici pentru congelator.

Frigiderul esre dotat cu 3 rafturi rezistente, mobile, din sticlă, uşor de întreţinut, un compartiment pentru fructe şi legume şi un raft tip suport pentru sticle, iar sistemul de dezgheţare se face în mod automat.

Uşa frigiderului cu deschidere standard pe partea dreaptă deţine un număr de 5 suporturi pentru depozitarea brânzei, untului, a diverselor recipiente, borcane şi sticle.

Congelatorul deţine un singur compartiment, putând păstra pe termen lung, chiar pentru sezonul de iarnă, legume, fructe, carne şi peşte.

Faptul că deţine un termostat reglabil, îţi va permite să reglezi temperatura după preferinţele şi necesităţile tale.

Are un design inovator, modern şi elegant, de culoare roşie şi stim că această culoare are un efect benefic asupra minţii şi trupurilor noastre, ajutând să te concentrezi mai bine şi având un efect benefic asupra memoriei.

Pe partea exterioară a uşii frigiderului cu linii simple, fine şi de bun gust, este dispus logo-ul Oursson iar mânerele sunt încorporate.

Frigiderul cu 2 usi Oursson RF0905/RD este perfect pentru o bucătărie de dimensiuni mai mici, sau dacă nu îţi plac lucrurile de dimensiuni mari, chiar pentru o bucătărie mare, luminoasă şi confortabilă, înadrându-se perfect în mobilierul bucătăriei, ce poate fi de culoare albă sau roşie, sau chiar în combinaţie de alb cu roşu.

Mizând întotdeauna pe faptul că tu trebuie să ai acces la un produs de înaltă calitate, cu un preţ rezonabil, specialiştii au creat acest Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD de culoare roşie, combinând inovaţia, calitatea şi preţul, pentru a fi conforme cerinţelor tale.

Preţul acestui Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD nu este foarte mare, ci este dat de calitatea cu care a fost creat, permisibil pentru orice buzunar.