Arctic AED5040A++ – masina de spalat cu design S-Shape si tehnologii noi!

Arctic AED5040A++ este o masina de spalat rufe moderna, disponibila la un pret accesibil, care vine cu o clasa energetica A++, capacitate de incarcare de 5 kilograme, viteza de centrifugare de 1000 rpm si mai multe tehnologii si functii inovatoare.

Design-ul special S-Shape al peretilor laterali ai masinii de spalat impreuna cu sistemul electronic de control al balansului ofera o reducere semnificativa a nivelului de vibratii si zgomot produs in timpul unei spalari, asigurand astfel o spalare de maxima eficienta si foarte silentioasa. In plus, Artic AED5040++ beneficieaza de o carcasa de culoare alba si dimensiuni destul de reduse, mai exact de 84 x 60 x 42,5 centimetri, pentru a se potrivi perfect in orice loc doriti sa o amplasati.

Masina de spalat rufe Artic AED5040++ face parte din clasa energetica A++, care garanteaza o economie foarte buna de energie fata de celelalte modele din clasa A+, inregistrand un consum de energie in program standard de numai 0,72 kWh si un consum mediu anual de apa de aproximativ 7700 litri. Aceasta include o capacitate de incarcare standard de 5 kilograme, perfecta pentru spalarea zilnica a rufelor murdare, dar si un numar de 14 programe pentru diferite tesaturi ale rufelor murdare sau o spalare eficienta si rapida.Arctic AED5040A++

Afisajul LCD modern si panoul de control intuitiv va permite sa utilizati masina de spalat rufe de la Artic cu foarte mare usurinta, in timp ce sistemul de siguranta impotriva copiilor Child Lock poate bloca toate butoanele acesteia pentru a preveni modificarea accidentala a setarilor sau umblarea de catre cei mici.

Cu toate acestea, Artic AED5040++ dispune si de tehnologia Smart Sense ce asigura un consum minim de resurse la fiecare spalare, cu ajutorul unor senzori speciali, care regleaza in mod automat temperatura apei, viteza de spalare si tensiunea de alimentare pentru o utilizare simpla si foarte eficienta din orice punct de vedere.