Odys Vito – tableta accesibila de 7 inch pentru utilizarea zilnica!

Ideala pentru a fi conectat in permanenta la tehnologie, tableta Odys Vito vine cu un ecran LED de 7 inch, o performanta destul de puternica si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, fiind disponibila la un pret foarte accesibil pentru a putea fi achizitionata de orice utilizator in parte.

Display-ul tactil de tip HQ LED are o diagonala normala de 7 inch, redand imagini de inalta calitate la o rezolutie 1024 x 600 pixeli, iar tehnologia unica SmartColor ofera efecte vizuale mai placute prin cresterea saturatiei a imaginilor redate de catre tableta Odys Vito. Dimensiunile acesteia sunt cele standard a unei tablete cu aceeasi diagonala, mai exact are o grosime de 10,2 milimetri si o greutate de 297 grame.

Tableta accesibila de la Odys ofera o performanta decenta pentru navigarea pe internet, vizualizarea conutului multimedia si chiar jocuri, cu ajutorul procesorului Allwinner A33 ce imbina patru nuclee Cortex-A7 la o frecventa de 1,3 GHz. Acesta include procesorul grafic avantajos, care suporta redarea si captarea video in format Full HD de 1080p la 60 de cadre pe secunda.Odys Vito

Procesorul Allwinner A33, realizat de producatorul chinez Allwinner Technology, beneficieaza de un consum redus al energie, prin combinarea echilibrata a nucleelor Cortex-A7 eficiente energetic, procesului de productie avansat, tehnologie DVFS foarte bine optimizata, dar si a modului unic Talking Standby pentru reducerea substantiala de energie in timpul convorbirilor online.

Capacitatea de 1 GB a memoriei RAM de tip DDR3 este mai mult decat suficienta pentru rularea sistemului de operare Android 5.1 Lollipop si utilizarea normala de zi cu zi. Spatiul de stocare de aproximativ 8 GB permite salvarea fisierelor multimedia, indiferent de tipul acestora.

Pe partea de multimedia, tableta Odys Vito dispune de o camera WEB frontala VGA de 0,3 MP pentru selfie-uri reusite si convorbiri video online, slot de card MicroSD cu capacitatea maxima de pana la 32 GB si un codec audio integrat de inalta fidelitate ce reda un sunet puternic si clar.

In plus, bateria Li-Polymer de 2700 mAh asigura o autonomie de lucru de pana la 3,5 ore de navigare pe internet si de pana la 168 de ore functionare in modul stand-by, in timp ce conectarea permanenta la internet se poate realiza prin reteaua wireless 802.11 b/g/n cu viteze mari de transfer si o incarcare rapida a paginilor de internet.