ARCTIC AED7001A++ – Masina de spalat frontala din gama 2016

Mașina de spălat rufe reprezintă o necesitate pentru a-ți ușura viața și pentru a economisi timp, energie, detergent și apă. În acest sens a fost creată și Masina de spalat frontala ARCTIC AED7001A++ ce deține performanțe și tehnologii de ultimă oră, pentru a asigura spălarea rufelor într-un mod eficient și performant.

Mașina de spălat rufe ARCTIC AED7001 este o mașină de spălat cu încărcare frontală și face parte din clasa de eficeință energetică la spălare A++, iar la centrifugare din clasa de eficiență energetică C, ceea ce înseamnă că are un consum de energie electrică  foarte mic, având un consum în program standard de 196 kw/an. Capacitatea sa de încărcare este de 7 kg, ceea ce o face utilă într-o familie cu mai mulți membri.

Arctic AFD7000A++

Aceasta este dotată cu un număr de 15 programe de spălare, ce ajută la spălarea rufelor într-un mod eficient pentru fiecare tip de țesătură. Funcția Flow Control Sistem păstrează detergentul în mașina de spălat, până în momentul clătirii, folosind astfel toată cantitatea de detergent ce a fost dozată. Cu specificația Eco Heater depunerile de calcar sunt reduse cu 40 %, dând mașinii de spălat o viață mai lungă. Funcția Eco Wash permite spălarea cu apă rece,  oferind o economie la energia electrică cu până la 80 %. Funcția de amânare pornire, permite programarea spălării într-un interval de 24 ore. Sistemul electronic de control al  balansului, va echilibra și nu va permite balansul în momentul centrifugării.

Cu funcția Child Look copilul tău va fi în siguranță datorită sistemului de blocare automat. Programul bumbac este destinat spălării intensive a rufelor, fără a le deteriora, putând să te bucuri de acestea un timp îndelungat. Programul Bumbac Eco este destinat spălării economice a rufelor din bumbac, având un consum redus de energie electrică și  de apă. Programul Sintetice este destinat spălării atente a rufelor din material sintetic, în condiții optime de spălare. Cu funcția Mix40 poți spăla rufele din țesături diferite, dintr-o singură încărcare. Programul cămăși este dedicat spălării cămășilor într-un mod eficient, lăsându-le perfect curate. Programul Expres 14 minute,  este destinat rufelor cu un grad redus de murdărie, într-un timp foarte scurt. Programul de spălare rapidă,  va spăla hainele într-un timp scurt cu un consum optim. Programul lână spală hainele din lână fără să le deterioreze. Spălare manuală este destinat rufelor care nu se spală la mașină în mod natural. Programul sport este un program unic destinat spălării echipamentului sportiv.  Această mașină de spălat are un nivel de zgomot la spălare de 60 dB iar la centrifugare de 70 dB.

Mașina de spălat rufe ARCTIC AED7001 are un design cu linii drepte, cu carcasa de culoare albă, având dispus în partea stângă pe sertar logo-ul Arctic iar în partea dreaptă panoul cu afișaj tip LED cu funcțiile și programele pe care le deține. Dimensiunile sale sunt de 80 x 60 x 51 cm, putând să o încadrezi cu ușurință în orice loc din baie sau din bucătărie, iar greutatea este de 60 kg. Prețul acestei mașini de spălat nu este foarte mare și este dat de programele și funcțiile pe care le deține, iar dacă îți dorești o mașină de spălat performantă, ți-o recomand cu toată încrederea.