TV UTOK U32HD6 – unul din cele mai ieftine LED-uri

Pășind în noua eră digitală, vei descoperi noul TV UTOK U32HD6, ce deține o calitate superioară a imaginii și a sunetului. Programele sunt redate pe ecranul de tip LED High Definition ce are o diagonală de 32 inch, în format imagine 16:9 cu o rezoluție a ecranului de 1366 x 768 pxl, luminozitate de 180 cd/mp având un contrast al culorilor 1000:1. Cu aceste caracteristici, ecranul oferă unghiuri largi de vizualizare, având un timp de răspuns de 8 ms.

Calitatea sunetului este dată de sistemul audio 3D Surround Sound Stereo, ce oferă mai multe moduri de sunet: standard, music, movie, sports, user. Acest sistem audio are o putere de ieșire a sunetului de 2 x 5W. Cu aceste caracteristici de imagine și de sunet te vei bucura de calitatea filmelor și a transmisiilor în direct.

TV UTOK U32HD6

Cu privire la conectivitate, poți conecta cu ușurință dispozitivele multimedia, dispunând de o intrare pentru antenă, 3 porturi intrare audio HDMI, 1 mini-port intrare video component, 1 mini-port intrare video composit, 1 port intrare PC, 1 port intrare audio mini-Jack, 1 SCART, 1 Slot CI+, 1 ieșire audio și un port USB. Sistemul TV este compus din Tuner digital DVB-T/C, Tuner analog PAL/SECAM, sistem video PAL/SECAM și sistem sunet  BG/DC/I. Poți juca jocuri conectând consola pentru gaming, poți vedea filme și ascula muzică conectând un Blu-Ray sau un DVD și poți vedea poze conectând un stick USB, toate acestea oferindu-ți o experiență completă de vizionare și audiție. Alimentarea se face la o priză de 110 – 240 V, iar consumul de energie electrică este de 55 W, având un consum în modul Stand-by, de 0,5 W.

Acest TV UTOK U32HD6 are un design plăcut, inovator, cu un display de tip LED încadrat într-o ramă subțire de culoare negră, dându-i eleganță și modernism. Dimensiunile sale cu stand sunt de 737 x 190 x 478 mm iar cele fără stand sunt de 737 x 82 x 438 mm și are o greutate de 5,7 kg. Acesta poate fi dispus pe peretele dormitorului sau a sufrageriei sau poate fi așezat pe o comodă. Achiziționându-l, vei da casei tale o notă de modernism, stil și eleganță, mai ales că prețul său este foarte mic.