ARCTIC AFD7000A++ – masina de spalat rufe pentru toate buzunarele

M-am decis sa ii fac cadou o masina de spalat mamei mele, am zis sa nu fie ceva scump ca doar ea nu are nevoie de cine stie ce masina de spalat, sa fie buna si folositoare. Indiferent de situatie vreau totusi ceva ce nu se va strica la prima spalare si sa fie si rezonabila ca pret, mai ales ca sta si singura.

ARCTIC AFD7000A++ este solutia perfecta pentru singuratici si nu numai, avand capacitatea de incarcare de 7 kg, nu trebuie sa stai sa astepti sa ti se umple cosul de rufe ca sa bagi la spalat.

Masina de spalat ARCTIC AFD7000A++ este de dimensiuni 84 x 60 x 51(lxLxA cm), material cuva din inox si material tambur din polipropilena si tip de incarcare frontala si ecran LCD.

Clasa de eficienta energetica este A++ , la un pret ieftin clasa energetica A++ face parte din clasa energetica superioara iar impreuna cu viteza de centrifugare de 1200 rpm(rotatii pe minut), ARCTIC AFD7000A++  protejeaza hainele sensibile de deteriorare si rupere.

Ca numar de programe, acesta are 11 programe, dintre cele mai importante si mai uzuale ar fi programul rapid de spalare de 14 minute care ajuta cand esti in criza de timp dar trebuie sa curati bluza preferata pana maine.

ARCTIC AFD7000A++

Am descoperit ca rezistenta masinilor de spalat Arctic este acoperita cu un strat de nichel, fiind de 100 de ori mai durabila decat modelul standard si cu 50% mai neteda. Astfel, este asigurata o mai buna protectie la rugina, depunerile de calcar sunt reduse cu 40% si, ca urmare, consumul de energie scade semnificativ in timpul incalzirii apei.

ARCTIC AFD7000A++  are un sistem special conceput pentru reglarea automata a consumului de apa si controlul excesului de apa. Acest sistem se numeste Aqua Safe si foloseste cantitatea optima de apa la fiecare spalare, faci economii importante pe termen lung.

In materie de functii Heinner are un control electronic al balansului, selector centrufugare, Eco Dose, Eco Wash, Eco Heater, AquaSafe, blocare butoane in timpul functionarii, buton setare temperatura si design S Shape pereti laterali.

Mama sta intr-un bloc vechi cu vecini in varsta si trebuie sa spele rufele intr-un anumit interval orar sa nu deranjeze, Arctic este conceput un design special al panourilor laterale, cu striatii in forma de S, care au rolul de a reduce nivelul vibratiilor si, implicit, al zgomotului din timpul spalarii.

De cand i-am cumparat masina de spalat ARCTIC AFD7000A++   eu nu imi mai spal hainele acasa, le duc la mama.