Indesit Innex XWC61051W – tehnologie noua la bani putini

O masina de spalat de calitate si la un pret rezonabil este Indesit Innex XWC61051W.

Aceasta masina de spalat rufe are un design simplu de culoare alba si afisaj de tip LED se incadreaza perfect in orice decor al caminului.

Consider ca o masina de spalat cu capacitatea de incarcare este de 6 kg este perfecta pentru o masina de spalat de familie, ce trece de 6 kg avem de-a face cu un consum mult mai mare, logic capacitate de incarcare mai mare duce la un consum mai mare.

Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat Indesit Innex XWC61051W este A+, in present majoritatea detin clasa A, doar cele mai noi au clasa A++ sau A+++, diferenta nu este majora, tot ce este cu A face parte din categoria superioara in materie de eficienta energetica.

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWC61051W

Aceasta masina de spalat are viteza de centrifugare de 1000 rpm(pentru cei ce nu stiu ce inseamna rpm=rotatii pe minut). Aceasta viteza este optima pentru a nu deteriora tesatura hainelor.

Pe langa viteza de centrifugare buna,  masina de spalat Indesit Innex XWC61051W are un program special Baby Care centrifugare care regleaza viteza de centrifugare in asa fel incat hainele sa nu se deterioreze si sa fie stoarse foarte bine, inca un plus pentru aceasta.

Indesit a creat aceasta masina de spalat special pentru cei ca mine, adica comozi si care nu doresc sa isi bata capul detalii tehnice, programele de spalare sunt simplu si logic structurate, nu trebuie sa stau la fiecare spalare cu manualul de instructiuni in fata si nu am butoane care nu stiu la ce folosesc, comod, simplu si eficient.

Materialul din otel inoxidabil al tamburului ofera o protectie sporita si se deterioreaza mult mai greu ceea ce pe termen lung este profitabil.

Masina de spalat Indesit Innex XWC61051W are nivelul de zgomot la centrifugare normal, acesta este de 77 dB(A), ceea ce inseamna ca vecinul nu poate sa vina sa faca scandal ca masina de spalat se aude tare deoarece si a lui face la fel.

Consumul mediu anual de apa este de 8643 litri, multi ignora acest aspect al masinii de spalat dar in timp acesta este un mod de amortizare.

Din punctul meu de vedere  masina de spalat Indesit Innex XWC61051W este perfecta atat ca pret cat si ca intretinere si consum, eu o recomand cu placere deoarece o folosesc de ceva vreme si sunt extrem de multumit de ea.