Arctic AK1M346NF+ – combina frigorifica cu tehnologiile No Frost si Air!

Artic AK1M346NF+ este o combina frigorifica din gama premium care impresioneaza prin volumul brut total mare de pana la 324 litri, tehnologia No Frost pentru o racire eficienta cu aer uscat, evitand astfel formarea de gheata, dar si prin functia speciala Air Flow Dual Tech ce ajuta la circularea aerului in toate sensurile fara a amesteca mirosul de la alimente.

Design-ul elegant al combinei frigorifice include o carcasa de culoare alba cu logo-ul Artic imprimat pe usa frigiderului cu iluminare LED la interior si doua manere verticale pentru ambele usi reversibile cu deschidere standard spre dreapta. Aceasta beneficieaza de un termostat reglabil ce permite controlarea foarte usoara a temperaturii din interior, suport pentru oua pentru o depozitare aranjata si tava pentru gheata, ideala pentru bauturi tari sau racoritoare, avand dimensiunile de 175,4 x 59,5 x 65 centimetri si o greutate de 62 kilograme.

Combina frigorifica Artic AK1M346NF+ face parte din clasa energetica A+, oferind o eficienta energetica buna ce inregistreaza un consum de energie de doar 304 kWh pe an, si are o autonomie de pana la 21 de ore pentru a tine alimentele reci chiar si in timpul unei pene de curent pe o perioada mai lunga de timp.Arctic AK1M346NF+

Detaliile tehnice ale acesteia dispun de o clasa climatica SN-T, insemnand ca aparatul frigorific functioneaza corect la o temperatura cuprinsa intre 10 si 43 de grade, in timp ce nivelul de zgomot produs de catre aceasta in timpul functionarii sale este de doar 43 dB.

In ceea ce priveste caracteristicile generale, combina frigorifica are un  volum net total generos de 302 litri, urmand sa fie impartit frigiderului si congelatorului. Astfel ca, frigiderul cu trei rafturi din sticla, un compartiment pentru fructe si legume, trei suporturi pe usa si sistem de dezghetare automat ii revine un volum net de 205 litri, in timp ce congelatorul cu 3 compartimente, sistem de dezghetare automat si o capacitate de congelare de 5 kilograme pe zi (24 de ore) ramane cu un volum net de 97 litri, ambele fiind extrem de spatioase si pregatite pentru depozitarea alimentelor de orice fel.

Artic AK1M346NF+ este o combina frigorifica accesibila cu un aspect elegant, performanta buna si cele mai noi tehnologii, ideala pentru orice bucatarie moderna si nu numai.