Bosch MCM3501M – robot de bucatarie 3 in 1 cu peste 50 de functii!

Bosch MCM3501M este un nou robot de bucatarie, produs de catre compania germana Robert Bosch GmbH, care vine cu o configuratie 3 in 1 ce include un bol cu capacitate mare de pana la 2,3 litri, blender si o rasnita, dispunand si de un cutit MultiLevel 6 de mare precizie.

Noul robot de bucatarie de la Bosch, disponibil pe eMAG.ro la un pret accesibil, este foarte util si usor de folosit in orice bucatarie pentru prepararea mancarurilor sau a bauturilor sanatoase, deoarece economiseste timp si elimina munca depusa la o pregatire manuala.

Puterea impresionanta a robotului este asigurata de un motor cu o putere mare de 800 W si doua trepte de viteza + Puls, beneficiind de un mod de gatit foarte usor si o procesare rapida a unei varietati mari de aluaturi. In plus,  Bosch MCM3501M mai dispune de un sistem anti-alunecare pentru o aderenta foarte buna chiar si pe suprafetele lucioase, avand dimensiunile de 220 x 360 x 375 milimetri (W x D x H), o greutate de 3,7 kilograme si un cablu cu lungimea de 1,2 metri.Bosch MCM3501M

Robotul de bucatarie Bosch MCM3501M beneficieaza de peste 50 de functii, printre care razuire, taiere, macinare, tocare, mixare si multe altele, datorita accesoriilor versatile, precum batator pentru spuma, discuri pentru emulsionare, feliere si radere, blender, tocator si diferite accesorii cu lame, dar si un cutit special cu trei lame duble si tehnologie MultiLevel 6 pentru o tocare de mare precizie si mixare perfecta.

Cu toate acestea, robotul de bucatarie ofera posibilitatea de a depozita accesoriile direct in vas pentru a fi la indemana dumneavoastra, iar datorita unor marcaje inteligente, accesoriile pot fi montate cu usurinta la robot. Spre final mai trebuie speficiat ca, bolul are o capacitate de pana la 2,3 litri, in timp ce capacitatea blender-ului este de 1 litru, iar absolut toate cutitele aparatului sunt fabricate din otel inoxidabil pentru o garantie de utilizare indelungata.