Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb – made in Romania

Cand vine vorba despre cumpararea unei masini de spalat, multe persoane cauta un model compact, cat mai mic, care sa ocupe putin spatiu. Fie ca doriti sa o instalati in bucatarie sau in baie, este de inteles de ce doriti acest lucru.

Din fericire, datorita tehnologiilor moderne de compactare a functiilor unei masini de spalat si preocuparii producatorilor pentru a satisface aceasta cerinta a utilizatorilor casnici, au aparut pe piata masini de spalat Slim.

Arctic EF5800A+ este un model ce face parte din aceasta categorie (are dimensiuni doar de 84 x 60 x 41.5 cm) si vom discuta in cele ce urmeaza despre caracteristicile sale de baza.

Ca si puncte forte, in afara de un designul compact, as nota inca din prima clipa faptul ca aceasta masina vine cu 3 ani garantie, gand ce ma poarta inevitabil catre faptul ca este o masina fiabila si de calitate superioara.

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, AlbFace parte din clasa de eficienta energetica A+ si este mai eficienta decat modelele catalogate doar cu calificativul de eficienta A. Este alba, cu hublou dispus frontal, ce se deschide spre stanga. Dispune de S-Shape design, ceea ce inseamna ca reduse semnificativ nivelul vibratiilor in timpul ciclului de spalare (nivelul de zgomot ajunge la doar 76 decibeli in centrifugare si 61 decibeli in rest).

Nu are afisaj, ci doar un buton de selectie a programelor (care sunt descrise in romana, in jurul butonului). Este simplu de folosit, nu aveti decat sa comutati butonul spre programul potrivit. In stanga sus se afla sertarul pentru detergent care se trage usor afara. Nu pot omite faptul ca este realizata din materiale din cea mai buna calitate si anume polipropilena pentru cuva si otel inoxidabil pentru tambur.

Capacitatea de incarcare este standard, de 5 kg, ceea ce o face excelenta pentru persoanele care spala o cantitate normala de rufe. Nu o recomand pentru o familie numeroasa, decat in cazul in care este achizitionata ca o a doua masina in casa.

Un punct slab ar putea fi considerat faptul ca are o viteza de centrifugare de doar 800 rpm, ceea ce inseamna ca se afla la limita inferioara la acest capitol in comparatie cu alte masini de spalat care au 1000 sau chiar 1200 rpm.

Arctic EF5800A+ are 15 programe de spalare, iar cel rapid dureaza o jumatate de ora. Merita sa amintim si faptul ca dispune de Flow Control System ce asigura o distribuire echilibrata a cantitatii de detergent si va ajuta sa faceti economii la acest capitol.

Daca doriti o masina compacta, cu garantie mare si functii moderne, Arctic EF5800A+ este o alegere foarte buna.