ASUS UX303UB-DQ023T – laptop performant cu un display deosebit!

ASUS UX303UB-DQ023T este unul dintre cele mai noi modele de laptopuri din seria ZenBook, dedicata ultrabook-urilor cu display-uri de la 12 inch si pana la 15 inch, procesoare Intel Core cu un consum redus de energie si placi video integrate sau de la NVIDIA, impresionand atat prin specificatii hardware foarte bune cat si printr-un ecran deosebit.

Utilizat acasa sau la birou, noul laptop de la ASUS se va descurca fara probleme in orice situatie, datorita componentelor sale de ultima generatie, caracteristicilor speciale, dar si a unui design rafinat, oferindu-va astfel  o combinatie armonioasa de eleganta, usurinta in utilizare si performanta, dupa cum spune si compania taiwaneza de IT ASUS.

Laptopul ASUS UX303UB-DQ023T include un display tactil (Touchscreen) de tip IPS LCD LED cu diagonala redusa de 13,3 inch la o rezolutie mare QHD+ de 3200 x 1800 pixeli pentru imagini mari si foarte clare, beneficiind si de caracteristicile speciale Glare si Multi-touch Screen. In ceea ce priveste aspectul, acesta are un design elegant si rafinat cu o carcasa de culoare maro fabricata din aluminiu ce dispune de o tastatura luminata si un TouchPad mare cu suport pentru gesturi multi-atingere (Smart Gestures), avand o grosime de doar 3 milimetri in partea din fata a laptopului.ASUS UX303UB-DQ023T

Specificatiile hardware ale laptopului din seria ZenBook ofera o performanta mare pentru rularea programelor dar si a jocurilor mai noi, cu ajutorul noului procesor Intel Core i5-6200U, cu un consum redus de energie, ce include doua nuclee la frecventa de 2,3 GHz, insa poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz prin tehnologia Turbo Boost, 3 MB memorie Cache, tehnologiile cunoscute de la Intel si o placa grafica integrata Intel HD Graphics 520, utilizata in special pentru grafica programelor, aplicatiilor si chiar a jocurilor mai mici.

Memoria RAM de tip DDR3 contribuie si ea la randul sau pentru o performanta cat mai buna a noului laptop de la ASUS, dispunand de o memorie totala de 8 GB, dintre care 4 GB sunt integrati pe placa de baza, iar ceilalti 4 GB sunt oferiti de singurul slot integrat. In timp ce, unitatea de stocare de tip SSD ofera un transfer rapid de date pentru o performanta foarte buna, dar si o capacitate de stocare de 256 GB pentru noul sistem de operare Windows 10 si nu numai.

Pe langa toate acestea, ASUS UX303UB-DQ023T mai include si o placa video dedicata NVIDIA GeForce 940M cu memorie video de 2 GB si tehnologia NVIDIA Optimus pentru completarea performantei mari si pe partea de grafica. In plus, laptopul ofera o utilizare fara intreruperi cu ajutorul bateriei Li-Polymer de 3 celule, dar si mai multe caracteristici utile precum o camera web HD, doua difuzoare stereo, un port Mini DisplayPort si trei porturi USB 3.0.