ARGO RELAX – aparat de aer conditionat portabil, pret decent

Un aparat de aer condiţionat reprezintă o necesitate pentru perioadele toride ale verii si dacă nu doreşti un aparat de aer condiţionat tip split, care este dotat cu o unitatea interioară şi una exterioară, iată că Argo a găsit soluţua ideală, şi anume, un aparat de aer contiţionat mobil. Acesta nu are nevoie de instalaţie, însă deţine performanţe asemănătoare aparatului de aer condiţionat clasic.

Aparatul de aer conditionat mobil ARGO RELAX este un aparat de tip mobil, ideal pentru locuinţe, pentru spaţii comerciale sau încăperi de orice tip. Acesta deţine un racord de evacuare a aerului cald, provenit de la compresorul aparatului, ce trebuie scos în exterior. Acest tub flexibil de evacuare are un diametru de 130/142 mm şi o lungime de 1,5 m. Aparatul de aer condiţionat, face parte din clasa de eficienţă energetică A şi are o capacitate de răcire de 10000 BTU. Nu deţine tehnologia inverter, însă are chit de instalare inclus. Capacitatea de răcire este de 35 grade C/24 grade C având un consum de energie electrică de 2,64 kw, iar puterea consumată în mod Eco este de 1,01 kw. Produsul este disponibil în oferta emag.ro!

ARGO RELAX

Aparatul de aer conditionat mobil ARGO RELAX este dotat cu funcţia de dezumificare, ceea ce înseamnă că nu există riscul de a se forma mucegai pe pereţii încăperilor. Condensul de 23 l/zi, este colectat în rezervor, permiţând drenajul continuu şi o ventilaţie a debitului de aer de 230/200/180 mc/h. Filtrul pe care îl deţine, opreste virusurile şi mirosurile neplăcute, putând fi schimbat cu uşurinţă. Funcţia Timer cu care este dotat aparatul de aer condiţionat, îţi permite să programezi oprirea la o oră dorită de tine. Funcţia Sleep/Night mode îţi asigură un somn liniştit pe timpul nopţii, asigurându-ţi un confort maxim. Deţine un număr de 3 trepte de viteză plus una automată. In cazul unei pene de curent, aparatul va reporni în mod automat imediat ce curentul va reveni.

Acesta are un design inovator de culoare albă lucioasă, confecţionat din materiale de o calitate de înaltă clasă, cu linii curbe, având dispus la partea superioară un display ce permite setarea funcţiilor, cu ajutorul telecomenzii cu care este dotat. Are un nivel de zgomot de 49,3/ 50,4/51,5 dB, ceea ce înseamnă că nivelul de zgomot este mediu. Dimensiunile sale sunt de 780 x 340 x 394 mm putând să-l dispui oriunde in casa ta, sau în oricare încăpere, fără să încurce utilizatorul. Acesta poate fi mutat dintr-un loc în altul cu ajutorul roţilor multidirecţionale, ce îţi va asigura un transport uşor, precum şi cu ajutorul mânerelor dispuse lateral.

Dacă îţi doreşti un aparat de aer condiţionat care să-ţi asigure o atmosferă plăcută în încăpere, îţi recomand Aparatul de aer conditionat mobil ARGO RELAX.