Heinner HFF-260NF+ – congelator vertical cu volum net total 260 l

Heinner oferă o gamă de congelatoare ce vin în întâmpinarea nevoilor tale, îmbinând cerinţele tehnologice cu cerinţele tale. Produsele electrocasnice au un design compact, ergonomic, cu multiple funcţii pentru uşurinţa, eficienţa şi confortul tău.

În acest sens, Heinner vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu Congelator Heinner HFF-260NF+, ce reprezintă un aparat electrocanic inovator, cu funcţii superioare, indispensabil pentru orice bucătărie modernă, care se respectă.

Heinner HFF-260NF+

Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, aceasta are un consum de energie electrică moderat, având un consum energetic anual de 314 kw. Acest congelator deţine sistemul de congelare No Frost, însemnând că sistemul de răcire se face pe baza curenţilor de aer, nepermiţând formarea gheţii pe pereţii congelatorului. Volumul net total al congelatorului Heinner, este de 260 l, iar volumul brut total este de 300 l. Acest congelator este dotat cu sistem de afişaj tip LED, de unde se poate seta temperatura şi precum şi celelalte funcţii pe care le deţine. Are un singur compresor cu agent de răcire R600a, şi face parte din clasa climatică SN/N/ST/T.

Nivelul de zgomot este foarte scăzut, de doar 42 dB, asigurându-ţi liniştea căminului. La interior congelatorul dispune de 7 compartimente, dotate cu sistem Multi Airflow iar sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Capacitatea de congelare este de 20 kg în 24 de ore. Acest congelator Heinner HFF-260NF+ este dotat cu funcţia de blocare pentru siguranţa copiilor, funcţia Eco ce asigură o temperatură optimă cu un consum redus de energie electrică, funcţia Super- congelare asigurând o congelare într-un sistem rapid, fără a fi nevoit să aştepţi un anumit număr de ore pentru a avea produse congelate şi semnal de avertizare pentru temperatura ridicată, neriscând astfel ca alimentele să se altereze.Uşa congelatorului este simplă, fără niciun suport dispus pe ea, reversibilă, cu deschidere standard pe partea stânga şi are mânerul dispus vertical.

Dimensiunile sale de 185,5 x 59,5 x 66,2 cm, îl fac să se încadreze perfect în orice bucătărie, fără a incomoda membrii familiei. Designul este unul atrăgător, simplu, cu linii fine şi elegante, având dispus logo Heinner şi panoul cu afişaj LED.

Preţul este în concordanţă cu tehnologia şi funcţiile pe care le deţine, iar dacă doreşti să-ţi dotezi bucătăria cu un congelator ultra modern, îţi recomand Congelatorul Heinner HFF-260NF+.