ARGO SLIMMY: Aparat de aer conditionat portabil cu 9000 BTU

Aparatul de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY, reprezintă cea mai bună soluţie de climatizare dacă vrei să te muţi dintr-o cameră în alta sau dacă vrei să schimbi spaţiul de locuit, fără bătaie de cap. Acest aparat de aer condiţionat este ideal pentru birouri, spaţii comerciale de mici dimensiuni, chioşcuri, pentru terasele locuinţelor, mai ales atunci când afară sunt peste 30 de grade dar ţi-ai dori să să stai la aer şi în acelaşi timp să te şi răcoreşti.

Aparatul de aer condiţionat portabil ARGO SLIMMY are o capacitate de răcire de 9000 BTU cu o putere a debitului de aer de 320 mc/h, şi face parte din clasa de eficienţă energetică pentru răcire, A. Datorită faptului că este portabil nu deţine tehnologie Inverter, însă deţine chit de instalare inclus. Acesta este prevăzut cu un tub flexibil de 1,5 m, tip racord, pentru evacuarea aerului cald produs de compresor, necesitând scoaterea acestuia la exterior. Aparatul de aer condiţionat portabil ARGO SLIMMY este dotat cu multe programe şi funcţii speciale şi nu deţine funcţia de încălzire, fiind construit numai pentru răcire.

Din punct de vedere al designului, acesta deţine o carcasă fabricată din materiale de înaltă clasă, de culoare alb lucios, dotat la partea superioară cu un display tip LCD pentru monitorizarea pricipalilor parametri de temperatură şi umiditate, iar alături sunt dispuse butoanele pentru acţionarea funcţiilor pe care le deţine. Acesta poate fi portat dintr-o parte în alta, pe cele 4 rotiţe cu care este dotat şi care sunt dispuse la baza aparatului.

ARGO SLIMMYAparatul de aer condiţionat portabil ARGO SLIMMY este dotat cu funcţia mod de funcţionare independent, pentru dezumificare. Această funcţie ajută la eliminarea umidităţii excesive, prin faptul că acest condens este colectat în rezervor, permiţând drenajul continuu, pentru a evita formarea mucegaiului. Pentru ventilarea aerului sunt disponibile 3 trepte de viteză şi una auto, ce acţionează în mod progresiv. Acesta este un dispozitiv economic, cu un consum de până la 2,35 kw. Cu funcţia Sleep/Night Mode te poţi odihni liniştit, deoarece acesta are o funcţionalitate silenţioasă pe timp de noapte. Cu funcţia Auto-restart aparatul de aer condiţionat va porni în mod automat, în cazul unei pene de curent. Funcţia X-Fun foloseşte schimbătorul de căldură, previnind formarea mucegaiului şi a bacteriilor. Funcţia de Autodiagnosticare îţi uşurează timpul de căutare a defecţiunii, aceasta apărând sub forma unui cod pe displayul aparatului de aer condiţionat.

ARGO SLIMMY 3

Sistemul de filtrare deţine un filtru lavabil pentru praf şi diverşi alergeni. Nivelul de zgomot este de 47/49/51 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot destul de redus pentru a nu deranja utilizatorul. Dimensiunile sale sunt de 770 x 315 x 395 mm, ceea ce înseamnă că poate fi amplasat oriunde, fără să incomodeze. Preşul este dat de calitatea sa şi dacă vrei utilitate, portabilitate şi randament, îţi recomand aparatul de aer condiţionat portabil ARGO SLIMMY.