Vonino Navo QS – una din cele mai accesibile tablete de pe piata

Tableta este un produs electronic, integrat într-un display de dimensiuni mai mari decât telefonul. Dispozitivul funcţionează prin atingerea touchscreen-ului, combinând portabilitatea cu acesta.

Tableta Vonino Navo QS a fost creată astfel încât să impresioneze prin designul cu linii fine şi fluide, cu carcasa de culoare neagră, având pe capacul din spate un design personalizat, impresionând chiar de la prima vedere. Aceasta este dotată cu un procesor Quad Core Arm Cortex A53 Mediateck 8163 de 13 Ghz, cu arthitectura de 64 biţi, ce are o putere de procesare îmbunătăţită, oferind răspuns rapid la comenzile tale, cu o memorie internă de stocare de 8 GB, şi o memorie RAM de 1 GB DDR3RAM. Având un sistem de operare Android 5.1, vei avea o tabletă folositoare şi performantă, într-o formă atrăgătoare. Această tabletă Vonino Navo QS a fost inventată astfel încât să beneficiezi de cea mai bună experienţă în utilizare.

Vonino Navo QS

Vonino Navo QS deţine un display IPS cu diagonala de 7 inch, şi o rezoluţie a ecranului de 1024 x 600 pixeli. Tehnologia inteligentă IPS permite unghiuri largi de vizualizare şi mult mai clare, oferind imagini luminoase şi culori vii şi intense. Cu această tabletă vei beneficia de experienţa performantă a unui dispozitiv portabil multifuncţional, ce deţine capabilităţi de conectare Wi-Fi, BT şi GPS, integrate într-o carcasă neagră cu linii simple şi elegante, compactă şi durabilă.

Cea mai utilizată funcţie a unei tablete este cea a playerului audio. Vonino Navo QS este dotată cu mai multe sisteme pentru optimizarea sunetului redat. Pentru utilizarea căştilor cu fir, sunetul este redat cu sistemul special BesAudEnh. Pentru utilizarea difuzorului încorporat, sunetul este redat cu caracteristica specială BesLoudness. BesSurround este sistemul special de sunet pentru optimizarea sonorului, acesta fiind redat în modul film sau în modul muzică, în funcţie de preferinţele tale. Modul Bluetooth îţi petmite să optimizezi sunetul în Streaming BT fără pierderea calităţii sonorului.

Tableta Vonino Navo QS îţi va permite ori de câte ori vei simţi nevoia, să vorbeşti cu cineva drag, să trimiţi emailuri, să-ţi actualizezi profilul online, sau să ajungi uşor la destinaţia dorită de tine, cu ajutorul GPS-lui. Iată că acest dispozitiv portabil Vonino Navo QS le poate face pe toate, într-un mod foarte uşor.

Sistemul de operarea Google Android şi Lollipop îţi oferă o interfaţă prietenoasă, proiectată pentru utilizarea rapidă interactivă şi navigarea între meniuri la o viteză uimitoare. Displayul de tip TN Capacitiv ce deţine funcţiile speciale Mira Vision şi Cast Screen, poate fi personalizat cu aplicaţii şi obiecte widget frecvent utilizate, şi poţi crea dosare şi comenzi rapide către menu, setări sistem sau paginile web preferate.

Vonino Navo QS deţinând sistemul de operare Android, are preinstalat şi setul de aplicaţii Google Play ce oferă acces la peste 1 milion de aplicaţii, jocuri, cărţi virtuale şi multe altele. Poţi explora cu cele mai cunoscute aplicaţii gratuite sau plătite, colecţii de aplicaţii alese de utilizatori avizaţi. De asemenea ai acces la aplicaţii precum Gmail, Chrom, Google Play, Google Calendar, Drive, Google Keep şi multe altele. Tableta Vonino Navo QS poate fi conectată la un calculator pentru a transfera date sau pentru a gestiona conţinutul stocat.

Bateria de tip Li-Ion 3.7v are o capacitate de 2800 mAh şi o autonomie în regim de aşteptare de până la 200 ore, iar în regim de utilizare de până la 6 ore pentru Player muzică şi de până la 4 ore pentru Streaming Video. Dimensiunile sale sunt de 108,3 x 8,25 x 188,5 mm iar greutatea sa este de 280 g. Preţul este foarte mic în comparaţie cu sistemele speciale pe care le deţine, iar dacă îţi place divertismentul chiar şi atunci când eşti plecat, îţi recomand tableta Vonino Navo QS.