ASUS K31BF-RO012D – calculator accesibil si bun la toate!

ASUS K31BF-RO012D este unul dintre cele mai noi sisteme desktop PC de la ASUS, compania taiwaneza de IT, care vine cu un procesor puternic din familia AMD A Series si o placa video destul de performanta de la AMD, ideal atat pentru navigarea pe internet cat si pentru gaming, fiind disponibil totodata la un pret foarte accesibil.

Cu toate ca, laptopurile si dispozitivele mobile sunt din ce in ce mai cautate in ultima perioada, calculatoarele le depasesc cu mult la capitolul performanta, avand aceleasi specificatii hardware, iar mai nou se pare ca sunt disponibile si la un pret accesibil. Astfel, noul PC de la ASUS nu numai ca ofera o puterea de procesare mai mare fata de laptopurile cu configuratii asemanatoare, dar este disponibil si la un pret foarte accesibil in ceea ce priveste componentele sale hardware.

Sistemul PC ASUS K31BF-RO012D beneficieaza de o putere de calcul mare pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, datorita procesorului AMD A10-6700, bazat pe socketul FM2, cu patru nuclee la frecventa mare de 3,7 GHz, ajungand prin tehnologia Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 4,3 GHz, 4 MB memorie Cache a procesorului, tehnologiile importante ale companiei si o solutie grafica AMD Radeon HD 8670D ce ofera o performanta grafica decenta pentru navigarea pe internet si chiar redarea continutului multimedia sau rularea anumitor jocuri mai mici.ASUS K31BF-RO012D

Placa de baza se bazeaza pe chipsetul AMD A58 si dispune de sunet intregrat cu tehnologia audio ASUS SonicMaster, care impreuna cu tehnologia MaxxAudio permite redarea unui sunet fin surround pentru jocuri si filme, dar si urmatoarele porturi 6x USB 2.0, 2x USB 2.0, 1x HDMI, 1x VGA, 1x RJ-45, o intrare pentru casti si una pentru microfon, 3x audio jack de 3,5 milimetri si un card reader. In plus, sistemul include o sursa cu puterea de doar 300 W, dimensiunile de 180 x 350 x 390 milimetri si o greutate de 8,6 kilograme.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, suficienta pentru a rula aproape orice aplicatie, program si chiar joc cu setarile pe medium sau high, avand posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB cu ajutorul celor doua sloturi de memorie integrate pe placa de baza. In ceea ce priveste stocarea, noul PC include o unitate HDD de tip SATA cu viteza de rotatie mare de 7200 rpm si capacitate de stocare buna de 1 TB, perfecta pentru salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra importante sau preferate.

Pe langa toate acestea, ASUS K31BF-RO012D mai include si o placa video dedicata AMD Radeon R9 255 cu memorie GDDR5 de 2 GB, oferind o performanta grafica buna pentru a suporta cerintele de sistem ridicate la care solutia video integrata a procesorului de la AMD nu poate face fata.