Indesit EWSD 51051 W EU – Masina de spalat rufe ieftina!

Doriti o masina de spalat ieftina si cu programe rapide? Time Saver este o functie moderna ce va permite sa spalati rufele in timp util si sa economisiti mai mult timp pentru dumneavoastra.

Indesit EWSD 51051 W EU este un model ce vine echipaa cu aceasta functie. Apartine clasei de eficienta energetica A+ si are un consum mediu de apa de 7550 litri.

Deja multe persoane si-au dat seama ca atunci cand cumpara o masina de spalat noua nu trebuie sa se uite neaparat la cel mai mic pret ci acest pret trebuie sa fie corelat cu performantele masinii, in speta cu gradul sau de eficienta. Degeaba va bucurati ca ati gasit un model extrem de ieftin daca acesta consuma prea multa energie electrica (ma refer la o masina din categoria de eficienta A). Mai bine mergeti pe o varianta ca Indesit EWSD 51051 W EU care este o masina ce va permite sa faceti economii de bani in timp. Iata deci ca este foarte important sa ganditi pe termen lung.

Despre Indesit EWSD 51051 W EU trebuie sa mai spunem ca este o masina ideala pentru familiile mici sau pentru persoanele care locuiesc singure. Capacitatea de incarcare este un factor extrem de important pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand alegeti viitoarea masina de spalat. Asta pentru ca daca aveti o familie numeroasa trebuie sa va uitati inca de la inceput la masinile mai incapatoare.

Indesit EWSD 51051 W EU

Capacitatea de incarcare a unei masini poate fi intre 5 kg si peste 8 kg. Prin urmare, Indesit EWSD 51051 W EU se afla la limita inferioara din acest punct de vedere. Dar, avand in vedere ca exista multi studenti sau multe persoane care isi doresc o masina de spalat de dimensiuni compacte pentru ca spala rufe mai putine, putem spune cu siguranta ca aceasta varianta poate fi una ideala.

Indesit EWSD 51051 W EU este foarte simplu de utilizat. Asezati hainele murdare in cuva, puneti detergent in sertarul din stanga sus, inchideti hubloul din fata, selectati programul dorit cu ajutorul butoanelor de pe control panel si apasati Start. Masina va incepe sa spele rufele si veti putea vedea cum sunt curatate prin hubloul transparent.

Ca si viteza de centrifugare acest model are doar 1000 rpm, dar la fel revin la ideea ca daca va trebuie o masina compacta si ieftina, puteti trece peste faptul ca nu este prea rapida pe partea de centrifugare (fata de o masina cu 1200 rpm). Un alt dezavantaj ar putea fi ca nu dispune de Programare intarziata.

EWSD 51051 W EU vine echipata cu 16 programe dedicate pentru aproape orice tip de tesatura. Exista chiar si un program special gandit pentru curatarea incaltamintei.

Indesit EWSD 51051 W EU are 24 de luni garantie si beneficiati de un pret promotional daca o achizitionati in aceasta perioada.