ASUS M32AD-RO051D – sistem PC accesibil cu o performanta incredibila

Utilizat acasa sau la birou, sistemul desktop PC ASUS M32AD-RO051D este perfect pentru orice tip de activitate, de la navigare pe internet pana la gaming la un nivel ridicat, datorita specificatiilor hardware performante si a pretului foarte accesibil in comparatie cu dotarile sale.

Sistemul PC de tip Home / Home Office dispune de o placa de baza cu chipset Intel H81, conectivitate retea 10/100/1000 Mbps, video integrat si sunet integrat cu tehnologia audio ASUS SonicMaster si interfata intuitiva AudioWizard pentru un sunet de foarte buna calitate. In plus, carcasa eleganta a acestuia are dimensiunile de 408,5 x 176 x 380 milimetri si o greutate de aproximativ 11,2 kilograme.

verifica pret nou

In ceea ce priveste porturile, calculatorul de la ASUS include doua porturi USB 3.0, trei porturi USB 2.0, un conector de retea LAN (RJ-45), o iesire digitala HDMI, o iesire normala VGA, un cititor de carduri si doua porturi audio jack de 3,5 milimetri pentru microfon si casti, avand o sursa de 300 W ce asigura un consum cat mai redus de energie electrica, dar si o functionare optima a tuturor componentelor hardware.ASUS M32AD-RO051D

Sistemul desktop PC ASUS M32AD-RO051D este recomandat atat pentru utilizarea normala de zi cu zi, cat si pentru rezolvarea sarcinilor mai grele, datorita procesorului Intel Core i5-4460 din a 4-a generatie de procesoare Haswell si a placii video dedicate din familia de produse GeForce GTX  745 (OEM) de la NVIDIA, care formeaza o combinatie perfect si foarte puternica. Mai exact, procesorul cu patru nuclee la o frecventa de pana la 3,4 GHz si placa video cu memorie de 4 GB genereaza o performanta incredibila din orice punct de vedere.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard buna de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, indiferent de domeniul de activitate abordat, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin cele doua sloturi integrate pe placa de baza a PC-ului.

Unitatea HDD impresionanta a calculatorului de la ASUS ofera o viteza de rotatie mare de 7200 rpm si beneficieaza de o capacitate generoasa de stocare de pana la 2 TB, ideala pentru salvarea documentelor importante sau a fisierelor multimedia preferate in siguranta.