Gorenje NRKI4181CW – combina frigorifica incorporabila cu un volum generos si sistem No Frost!

Cu siguranta frigiderul este unul dintre cele mai nelipsite aparate electrocasnice din orice locuinta, deoarece asigura o prospetime indelungata a alimentelor sau chiar mancarurilor esentiale fiecarei persoane. Asadar, in acest review va vom prezenta combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI4181CW cu un design modern, capacitate generoasa si mai multe functii utile si tehnologii noi.

Combina frigorifica de la compania slovena Gorenje ofera un design elegant si incorporabil, potrivindu-se perfect cu majoritatea modelelor de mobila pentru bucatarie, care include o carcasa moderna de culoare alba, doua usi reversibile din metal cu deschidere standard de la stanga la dreapta si un termostat reglabil, beneficiind de dimensiuni reduse de 177,5 centimetri inaltime si o grosime de doar 54 centimetri.

In ceea ce priveste caracteristicile generale, Gorenje NRKI4181CW face parte din clasa de eficienta energetica A+, pentru un consum de energie electrica anual de aproximativ 280 kWh si unul redus de doar 0,767 pe zi. Aceasta dispune de un volum net total generos de pana la 262 de litri, fiind impartit intre cele doua compartimente ale frigiderului si congelatorului.Gorenje NRKI4181CW

Frigiderul are un volum net mare de 202 litri si beneficieaza de nu mai putin de 5 rafturi din sticla pentru pastrarea alimentelor proaspete, un compariment special pentru unt sau branzeturi, doua compartimente pentru fructe si legume, patru suporturi amplasate pe usa, iluminare interioara de tip LED si sistem de dezghetare automat.

Congelatorul beneficieaza la randul sau de un volum decent de 60 litri si are trei comparimente pentru depozitarea si congelarea alimentelor pe o perioada mai lunga de timp, o tava pentru gheata, sistem de dezghetare automat si o capacitate de congelare de pana la 3 kilograme pe zi.

Combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI4181CW mai dispune de un sistem antibacterian pentru un mediu de pastrare foarte curat, functie ECO, reglare electronica a temperaturii, dar si de functia inovatoare NoFrost Dual Advance pentru compartimentul congelatorului, care asigura o circulatie intensa a aerului rece, reducere a nivelului de umiditate si prevenirea acumularii de gheata pe mancare sau pe peretii acestuia.