Asus ROG G551JW-CN319T – Gaming la un alt nivel!

Asus ROG G551JW-CN319T este cel mai nou laptop de gaming din Seria G a familiei ASUS Republic of Gamers (ROG), creat in mod special pentru pasionatii de jocuri video, fiind un laptop de inalta performanta cu specificatii de top dedicat gamerilor. Noul laptop Asus din Seria G ofera un nivel foarte ridicat de performanta datorita procesorului Intel Core i7, placii video dedicate din seria GTX de la NVIDIA si a sistemului de racire silentios si foarte puternic.

Design-ul cu linii moderne si tastatura de tip chiclet iluminata cu taste WASD special inscriptionate, impreuna cu logo-ul ROG iluminat de pe spatele carcasei, reflecta imaginea traditionala a Seriei G de la ASUS. Carcasa realizata complet doar din aluminiu cu finisaj fin si sistemul de iluminat, care permite ajustarea sistemului de iluminat in functie de luminozitate din mediul incojurator, completeaza imaginea de gaming a acestei serii.

Asus ROG G551JW-CN319T ofera o experienta foarte reala in jocuri cu ajutorul display-ului sau de tip LCD LED cu diagonala de 15,6 inch si unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade, care reda imagini la o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, beneficiind de caracteristica speciala Anti-Glare si de tehnologie Trinity Display ce permite conectarea laptopului la maxim trei monitoare externe.

Asus ROG G551JW-CN319T

Pe partea de hardware, laptopul ofera performante superioare datorita procesorului Intel Core i7-4750HQ din generatia Haswell, realizat in procesul de fabricatie pe 22nm, cu patru nuclee la o frecventa de 2000 MHz, care atinge o frecventa maxima de 3200 MHz cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost 2.0 de la Intel, si placa grafica integrata Intel Iris Pro Graphics 5200. In plus, sistemul de racire eficient cu un nivel foarte redus de zgomot a fost proiectat special pentru sesiunile lungi de gaming.

Modelul G551JW-CN319T de la Asus are o memorie RAM de tip DDR3 cu o capacitate de 8 GB pe unul din cele doua sloturi disponibile la o memorie maxima de 16 GB. Compania a integrat o stocare suficienta de tip HDD cu viteza de rotatie de 7200 rpm si capacitatea de 1 TB + 24 GB MSSD pentru rularea rapida a jocurilor si a noului sistem de operare Microsoft Windows 10.

Placa video ultra-performanta NVIDIA GeForce GTX 960M cu memorie dedicata de pana la 4 GB de tip GDDRR5, suport Microsoft DirectX 11 si caracteristicile speciale NVIDIA PhysX si tehnologie CUDA, asigura o experienta grafica foarte buna, comparabila cu cea a unui sistem desktop.

Laptopul de gaming Asus ROG G551JW-CN319T este perfect pentru pasionatii de gaming care prefera sesiuni mai lungi de joc.