Masina de spalat rufe Electrolux EWT1066ESW, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Alb – incarcare verticala

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, asa ca ne-am gandit sa scriem un review despre Electrolux EWT1066ESW, un produs proaspat testat care ne face sa ne gandim de doua ori inainte de a lua decizia finala, incarcare frontala sau incarcare verticala.

Economisim spatiu, bani si rufele se spala la fel ca la orice alt model, ba mai mult, acesta vine si cu o eficienta foarte buna la spalare datorita clasei de eficienta energetica A+++,  asta inseamna un consum redus de energie pentru o spalare pe cat se poate de eficienta.

La prima vedere nu ma gandeam sa fie atat de practica, fiind primul model pe care l-am achizitionat cu incarcare verticala zic sa vezi ce review negativ ii fac, insa nu am gasit minusuri, poate aspectul fata de un model cu incarcare frontala, insa alte dezavantaje chiar nu vad la prima vedere.

Un avantaj major pentru modelele cu incarcare verticla este faptul ca atunci cand adaugam rufele la spalat nu mai trebuie sa stam pe vine pentru a face acest lucru, probabil sunt foarte multe persoane care nu se pot apleca din diferite motive, insa Electrolux EWT1066ESW as putea spune ca este o solutie completa pentru a pastra rufele curate.

Electrolux EWT1066ESW

Ca tot am povestit atat de mult, eu zis sa trecem in revista si caracteristicile ei, asa ca vreau sa mentionez inca de la inceput ca producatorul Suedez (Compania este al doilea mare producător mondial de electrocasnice, după Whirlpool, conform Wikipedia) a adus acest model in toamna anului 2015, deci este un model nou nout pe care il recomandam datorita specificatiilor tehnice dar si datorita pretului accesibil.

Electrolux EWT1066ESW vine cu o viteza de centrifugare de 1000 RPM si face parte din clasa de eficienta energetica A+++, are o capacitate de incarcare de 6 kg si aduce un consum de 0.79 kw/h la un program standard, asta inseamna un consum redus fata de majoritatea masinilor de spalat rufe.

Fiind un model nou asta inseamna si programe noi, evidentiem aici: Bumbac – program economic, Clatire (RpmDep), Stoarcere / Drenaj, Lenjerie corp, Cuverturi si Haine sport lejere, la care se mai adauga si programele normale de bumbac, lana, jeans etc.

Este un model din gama 2015 pe care il recomandam tuturor familiilor care au un venit mediu. O alegere inspirata care in timp aduce facturi mai mici la curent si consum mai mic de apa.