Asus X553MA-XX432D – Laptop elegant cu pret mic!

Asus X553MA-XX432D un nou model de laptop din Seria X a companiei taiwaneze de IT, Asus, perfect pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, atat de la birou, cat si pe cele de acasa, fiind disponibil cu un design clasic si elegant la un pret foarte accesibil.

Noul laptop de la Asus nu dispune de o performanta incredibila, deoarece este un dispozitiv mai mult pentru office, navigare pe internet, multimedia si alte lucruri care nu necesita o putere foarte mare de calcul, insa merita achizitionat pentru raportul performanta-pret bun, design-ul elegant si portabilitatea oferita.

Display-ul are o diagonala standard de 15,6 inch cu rezolutie HD de 1366 x x768 pixeli, caracteristica speciala Glare si tehnologia exclusivista ASUS Splendid ce ofera imagini puternice si vibrante, pentru a satisface si cele mai exigente standarde. Tehnologia ASUS Splendid optimizeaza gama de culoare si nivelul de detalii a ecranului in functie de aplicatia rulata, redand imagini la o calitate de top si culori foarte vii in orice tip de aplicatie folosita.Asus X553MA-XX432D

Pe langa display-ul de ultima generatie, laptopul Asus X553MA-XX432D beneficieaza si de un design clasic cu un finisaj concentric si foarte elegant ce include o carcasa rezistenta de culoare neagra (fabricata din plasic), tastatura de tip chiclet foarte ergonomica si confortabila (fabricata dintr-o singura bucata), si un touchpad foarte intuitiv si usor de folosit, dispunand de un sistem de detectie multi-punct si tehnologie Smart Gesture, care suporta o serie de comenzi tactile, precum zoom, scrool sau click, asemanatoare cu functiile Windows 8 de pe dispozitivele cu ecran tactil.

Procesorul Intel Celeron N2940, realizat in procesul tehnologic de fabricatie pe 22nm, include patru nuclee la frecventa de 1830 MHz, care ajunge la o frecventa de pana la 2250 MHz cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, si 2 MB Cache, oferind o performanta suficient de puternica pentru a rula aplicatiile office sau continut multimedia, dar si anumite jocuri care nu necesita o putere de calcul mare.

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate de 4 GB, avand posibilitatea de a o extinde la memoria maxima de 8 GB prin  singurul slot integrat pe laptop. In timp ce, unitatea de tip HDD cu interfata SATA ofera o capacitate de stocare de 500 GB, pentru a putea salva intreg continutul dumneavoastra.

Pe partea de grafica, compania a ales sa nu includa o placa video dedicata pentru a mentine pretul foarte mic a acestui dispozitiv, insa bazandu-se pe solutia grafica integrata a procesorului de la Intel, si anume Intel HD Graphics, care asigura cu succes redarea fara probleme a oricarui continut de tip video.

Laptopul Asus X553MA-XX432D este solutie perfecta pentru utilizatorii care vor un laptop elegant si bun la toate, cu un pret foarte mic.