Libris.ro – Black Friday 2015

Libris.ro este unul din cele mai mari magazine din domeniul cartilor, avem preturi mici si oferte imbatabile, iar de black friday 2015 nu avem cum sa-l ratam daca suntem in cautarea unei carti din urmatoarele domenii: Afaceri Economie, Arta Arhitectura Design, Audiobook, Beletristica, Biografii Memorii Jurnale, Calatorii Ghiduri Harti, Carti Pentru Copii, Cresterea Copilului, Cultura Generala, Dezvoltare Personala, Drept, Gastronomie, Hobby Practic, It Computere, Limbi Straine, Manuale Carte Scolara, Medicina Si Farmacie, Religie, Reviste, Sanatate, Spiritualitate Ezoterism, Stiinta Si Tehnica, Stiinte Umaniste si Carti In Maghiara, acestea sunt cele mai importante categorii pe care le gasim pe site-ul Libris.ro.

Nu mai este mult pana la Black Friday 2015, asa ca m-am gandit sa-mi fac lista de carti pe care doresc sa le achzitionez pe data de 20 noiembrie 2015, o lista pe care o recomand tuturor celor care savureaza lectura, in special adolescentilor si nu numai.

libris

1. Grey – E.L. James este prima carte pe care vreau sa pun mana de black friday, o carte care pare destul de interesanta si care aduce o noua poveste, o continuare a celor 3 carti Grey. In momentul de fata nu ma pot pronunta cu privire la acesta carte, dar cu siguranta autorul aduce o poveste pe care vreau sa o stiu.

2. Fluturi vol. 1+2 – Irina Binder – 596 de pagini, 596 de fluturi care imi vor trece prin stomac si 596 de recomandari din partea mea, o carte pe care vreau sa pun mana de ceva timp, abia astept sa o cumpar la un pret mai scazut.

3. Viata ca o teapa (necartonat). Mic tratat antiratare – Alan H. Cohen – Sunt momente in viata cand suntem daramati atat fizic cat si psihic, insa trebuie sa ne bucuram de viata asa cum este ea, sa ne dorim mai mult de fiecare data, sa nu ne plafonam si sa avem incredere ca putem sa ne ridicam ori de cate ori este nevoie.

4. De vorba cu Emma – Vitali Cipileaga – Ca e EMMA, Diana sau Ionela eu vreau sa stau de vorba cu ea, 150 de pagini pe care vreau sa le citesc cat mai curand.

5. O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda – Ioana Chicet-Macoveiciuc – in viata trebuie sa razi, sa plangi si sa te bucuri de fiecare moment alaturi de copilul tau, o carte pe care o recomandam mamicilor, taticilor, bunicilor si nu numai.

libris