Beko DFN 28321 X – motor cu 10 ani garantie

Mașina de spălat vase este un electrocasnic special creat pentru spălarea vaselor de bucătărie, a tacâmurilor, a cănilor și a paharelor, fiind folosită atât în mediul casnic cât și în bucătăriile restaurantelor. Invenția primei mașini de spălat vase îi aparține Josephinei Cochrane, care în anul 1887 a găsit o modalitate de a evita ca servitorii să-i mai ciobească sau să-i mai spargă vasele, iar în anul 1924 inventatorul William Hovard Livens inventează prima mașină de spălat vase pentru mediul casnic.

Datorită faptului că ușurează munca în bucătărie și a faptului că oferă posibilitatea de a câștiga mai mult timp liber, mașina de spălat vase a devenit indispensabilă pentru multe gospodine.

Masina de spalat vase Beko DFN 28321 X deține tehnologia inovativă de la Beko, cu motor ProSmart Inverter, are o capacitate de încărcare de până la 13 seturi de vase, face parte din clasa de eficiență energetic A++, economisind astfel energia electrică, având clasa de eficiență de spălare A și clasa de eficiență de uscare tot A. Controlul mașinii de spălat vase Beko DFN 28321 X se face electronic și deține un număr de 8 programe și funcții. Opțiunea de încărcare la jumătate îți economisește consumul la apă și este destinat spălării unor vase puține la număr. Programul intensiv AquaIntense și programul de prespălare  sunt destinate spălării vaselor foarte murdare și a vaselor ce prezintă arsuri la interior, asigurând o spălare eficiență prin faptul că apa va fi difuzată cu presiune prin intermediul unui braț rotativ cu rolul de a distribui apa cu presiune puternică în suportul destinat cratițelor și tigăilor. Mai deține program Auto, program Bio/Eco,Program Etra Hygiene special creat cu rolul de distrugere a bacteriilor și a micro-organismelor. Funcția Aqua Flex are rolul de a ajusta presiunea apei atât la nivelul coșului superior cât și a coșului inferior, asigurând performanțe de spălare chiar și pentru recipientele din material plastic. Quick@Clean, Glass Care 40° destinat spălării paharelor și a vaselor din sticlă, Mini 30̍̍, Fast+ asigură o spălare a  vaselor perfect curate,  într-un timp redus la jumătate, Funsția Steam Gloss asigură performanțe la uscarea vaselor, păstrând strălucirea. La capitolul accesorii pe lângă cele patru rafturi ale sertarului superior mai deține și o garnitură antibacteriană.

Beko DFN 28321 X

Consumul de apă anual este de 2800 l, cu un consum de 10l/ciclu de spălare. Clasa A++ îi confer un consum de energie electrică de 262 kw/an.

Dimensiunile sale de 85 x 59.8 x 60 cm îți oferă posibilitatea de a o încadra în mobilierul bucătăriei, fără a încomoda membrii familiei. Nivelul de zgomot al mașinii de spălat vase Beko DFN 28321 X este de 43 dB, rezultând un mod silențios de funcționare.

Are un design atrăgător, așa cum ne-a obișnuit brandul Beko, cu linii fine, simpliste, de o eleganță desăvârșită datorită culorii argintii pe care o are, având imprimat în partea de sus a mașinii de spălat vase logo-ul Beko și un panou de afișaj electronic de tip LED, ce are afișat programele și funcțiile pe care le deține.

Prețul se încadrează în randul electrocasnicelor de calitate, iar dacă îți dorești o mașină de spălat vase îți recomand Masina de spalat vase Beko DFN 28321 X, 13 seturi,8 programe, Clasa A++.