Beko BVRS35500XMS – 10 motive sa alegi calitatea Beko

 

Datorită aspectului interesant, a performanțelor și a tehnologiilor cu care sunt dotate, cuptoarele încorporabile au început să fie tot mai prezente în bucătăriile românilor. Într-o bucătărie cu dotări moderne, aragazul clasic nu-și mai găsește rostul, și dacă te pregătești să schimbi vechiul aragaz cu un cuptor încorporabil, atunci soluția ideală e Cuptorul incorporabil Beko BVRS35500XMS.

Noul cuptor încorporabil de la Beko, are o capacitate de 80 l, cu alimentare electrică și face parte din clasa energetic A. Design-ul său inconfundabil cu linii suple, forme fluide, de o eleganță desăvârșită în culorile negru și argintiu,  te va face să nu îți poți lua privirea de la el. Ușa cuptorului are imprimată sigla firmei Beko iar în partea superioară un display cu un tip de afișaj LCD, cu timer-ul și cele 15 funcții și programe. Dimensiunile sale sunt de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm și se încadrează perfect în mobilierul de bucătărie, la o înălțime apreciată de tine în funcție de utilitatea lui.

Modul de gătit 3D al Cuptorului incorporabil Beko BVRS35500XMS, permite operarea simultană a tuturor elementelor de încălzire. Distribuind uniform căldura din interiorul cuptorului, permite gătirea a trei preparate simultan, fără a amesteca mirosurile. Cu ajutorul tehnologiei Surf, preparatele se vor coace uniform, datorită faptului că această tehnologie sporește gradul de omogenizare a temperaturii, distribuind uniform curenții de aer fierbinte în interiorul cuptorului. Funcția Booster de preîncălzire te ajută să reduci timpul necesar atingerii temperaturii dorite, cu până la 35%.

10_motive

Cuptorul incorporabil Beko BVRS35500XMS este dotat cu un sistem telescopic cu brațe extensibile ce permite manipularea recipientelor de gătire, cu mai multă ușurință și în deplină siguranță. Închiderea ușii cuptorului se realizează delicat, fără zgomot datorită sistemului de închidere cu amortizor. Funcția Pizza Cooking permite coacerea blatului de pizza prin activarea simultană a ventilatorului și a elementelor de coacere ce se află la baza cuptorului. Controlul cuptorului se face digital. Acest cuptor este dotat cu Grill și ventilator.

Cuptor incorporabil Beko BVRS35500XMS, Electric, Grill, 80 l, Clasa A

Funcția de autocurățare cu care este dotat, se realizează cu ajutorul aerului fierbințe, din interiorul cuptorului, fără a mai interveni mecanic cu diferite perii și substanțe chimice de curățare. Dispune de iluminare interioară pentru a nu mai fi nevoie să deschizi ușa cuptorului să vezi dacă preparatul este gătit. Funcția de decongelare te ajută să decongelezi produsele alimentare și să le gătești într-un timp relativ scurt, fără a fi  nevoit să aștepți. Funcția Grill se realizează cu convecție de aer în modul 3D. Funcția de menținere a aerului cald îți permite să păstrezi preparatele la o temperatură constantă până la momentul consumării.

Cuptorul este dotat cu sistem de blocare pentru a evita accesul copiilor.

Prețul său este în concordanță cu tehnologia cu care este dotat și dacă îți dorești un cuptor încorporabil, atunci îți recomand Cuptorul incorporabil Beko BVRS35500XMS, Electric, Grill, 80 l, Clasa A.