Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 – pareri si detalii

Curatarea hainelor nu mai reprezinta o problema in sine pentru multi dintre consumatorii casnici care si-au ales intre timp o masina de spalat rufe performanta, capabila sa isi faca treaba de la cel mai mic articol vestimentar pana la imbracamintea groasa de iarna sau lenjeria de pat, perdele si asa mai departe.

Ce ne facem insa atunci cand vremea de afara nu ne permite uscarea hainelor in conditii bune? In anotimpul cald, vara, putem spune ca uscarea hainelor nu reprezinta o problema. Soarele dogoritor isi face simtita prezenta si ne ajuta sa scapam de aceasta corvoada.

In timpul iernii, pe de alta parte, avem nevoie de un loc special in locuinta noastra pentru a le usca. Chiar si asa, uscarea necesita timp in plus, pe care de multe ori nu il avem. Aici intervine uscatorul de rufe despre care vom vorbi astazi – Beko DU7133GA0!

Primul lucru care ne atrage atentia la acest uscatorde rufe cu condensare este numarul impresionant de programe cu care a fost dotat pentru a actiona eficient asupra mai multor tipuri de rufe. Acesta devine extrem de util in momentele cand veti avea nevoie rapid de haine uscate, fara a fi nevoie sa asteptati cateva ore bune (pana la o zi) pentru a se usca in mod natural.

DESIGN

Uscatorul Beko DU7133GA0 imprumuta caracteristicile specifice aparatelor electrocasnice moderne. Desenat in linii simple, acesta se va potrivi in orice incapere datorita culorii alb folosite, la pachet cu un panou de control modern, amplasat in coltul dreapta sus. Selectorul de programe este situat in plan central, deasupra hubloului. Prin intermediul afisajului LCD veti fi la curent cu timpul ramas pana la finalizarea ciclului de uscare, avand la dispozitie mai multe optiuni ce sunt explicate pe larg in manualul de utilizare.

Ca si in cazul masinilor de spalat rufe, incarcarea rufelor se realizeaza prin deschiderea hubloului spre stanga si introducerea acestora in cuva. Usor si comod, la indemana oricarui utilizator!

SPECIFICATII TEHNICE

Cu ajutorul lui Beko DU7133GA0 se poate usca o cantitate importanta de haine (capacitate 7 kg). Daca aveti o masina de 9 sau 12 kg, atunci veti avea nevoie sa apelati de doua ori la uscator dupa un ciclu de spalare. Intalnim aici, printre altele, foarte multe programe de uscare.

Cele 16 programe disponibile ne ajuta sa uscam mai usor hainele din bumbac sau blugii (jeans), precum si hainele mai delicate, care necesita un grad sporit de atentie din partea noastra. In continuare, amintim programele delicat si Baby Protect!

In plus de asta, uscatorul lansat de Beko vine echipat si cu un set de functii prin care utilizatorul se va asigura ca procesul de uscare sa aiba loc in mod corespunzator, respectand standarde de calitate inalta. Functii care, in acelasi timp, anuleaza inca din start aparitia unor eventuale accidente. Cele mai importante sunt, fara doar si poate, functia de antisifonare si uscarea prin condensare, care ne ajuta sa pastram tesaturile in starea lor naturala dupa mai multe spalari, urmate de uscare.

Potrivit specificatiilor, Beko DU7133GA0 poate fi pornit la o anumita ora (via programare intarziata), asemeni masinilor de spalat rufe, beneficiind de prezenta unui tambur Aquawave, iluminare cuva si indicator pentru curatare filtru. Sistemul de protectie impotriva copiilor poate fi util atunci cand aveti un copil prin preajma care obisnuieste sa butoneze tot ce-i pica in cale. Finalizarea programelor este insotita de o semnalizare acustica.

Ca un minus aici, vom nota faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica B. Programul standard al acestui uscator presupune un consum de 4.17 kWh.

CONCLUZII

PRO

  • gama larga de programe dedicate tipurilor de materiale;
  • garantie suplimentara ce poate fi obtinuta pe site-ul producatorului;
  • uscarea se realizeaza prin condensare;

CONTRA

  • consum ridicat de energie;