Hotpoint FMSG 623B – pareri si detalii tehnice

Hotpoint FMSG 623B este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, care beneficiaza de dimensiuni reduse, ce o recomanda pentru orice tip de spatiu, chiar si pentru o camera de camin sau o garsoniera. Are o capacitate maxima de incarcare de 6 kg, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si prezinta avantajul unui pret accesibil pentru mai multe categorii de consumatori.

Design

Hotpoint a prevazut aceasta masina de spalat cu un design elegant. Albul predomina aici, mai putin zona hubloului, de culoare neagra, creandu-se astfel un contrast ce iese in evidenta. Hainele mai voluminoase pot fi introduse usor in masina gratie deschiderii largi a hubloului. Per total, Hotpoint ne propune spre achizitie un electrocasnic reusit daca e sa ne raportam la calitatea produsului in raport cu pretul cerut de producator.

Selectarea programului dorit se realizeaza prin simpla actionare a butonului prezent in partea superioara. Display-ul amplasat spre partea dreapta ne tine la curent cu stadiul spalarii, afisand informatii utile cu privire la parametrii utilizati in cadrul ciclului curent.

Masina poate fi montata pana si in cele mai inguste colturi ale apartamentului. Masoara 85 cm inaltime, 59.5 cm  latime si 42.5 cm adancime.

Functii si caracteristici tehnice

Producatorul nu a facut rabat de la calitate atunci cand a venit vorba despre materialele folosite la fabricarea acestui model. S-a recurs la o cuva din poliplex, in timp ce tamburul este confectionat din inox.

Dimensiunile insirate mai sus prezinta si dezavantajul unei capacitati reduse de spalare (maxim 6 kg in cadrul unui ciclu). Cu alte cuvinte, aceasta masina este recomandata in special familiilor formate din maximum 4 membri.

Pe de alta parte, masina propusa de Hotpoint are un consum redus de energie, fapt ce o trimite in clasa A+++ de eficienta energetica. Facturile noastre sunt astfel protejate de acest indicator. Mai mult, cele 1200 rpm gasite in specificatii ne asigura de faptul ca hainelor vor iesi aproape uscate din masina dupa stoarcere.

Merita mentionate, printre altele, existenta unor functii la fel de utile precum cea de mai sus, si anume: sistem de detectare a spumei, Ecotech si un sistem de reglare a consumului. Sistemul de protectie impotriva copiilor este prezent, de asemenea, fiind recomandat pentru momentele cand cei mici isi petrec foarte mult timp in preajma aparatului si pot intrerupe accidental (sau voit) ciclul de spalare.

O alta functie importanta in zilele noastra este, fara doar si poate, programarea intarziata. Masina poate fi programat sa inceapa spalarea cu cateva ore inainte de a ajunge de la serviciu. Odata ajunsi acasa, scoateti rufele din masina si le puneti la uscat. Fiind destul de silentioasa, se poate seta sa spele in timpul noptii sau in orice alta perioada a zilei pe care o gasiti convenabila.

Programele de spalare

Programele de spalare existente in cadrul masinii Hotpoint FMSG 623B au fost organizate in functie de tesaturi si de culorile acestora. Drept urmare, vom gasi aici o sumedenie de programe ce ne vor ajuta sa ne pastram garderoba in conditii impecabile.

Familiile cu copii mici vor folosi de acum cu incredere programele de spalare Antialergic si Special Baby, in timp ce petele problematice vor fi indepartate cu ajutorul programului cu acelasi nume – Indepartare Pete. Exista, de asemenea, un program pentru articole din lana, precum si Super Wash sau Program Extra-Clatire. Certificarea Woolmark ne ofera un plus de siguranta in momentul cand introducem in cuva articole de lana sau casmir.

Concluzii

Acestea fiind spuse, Hotpoint FMSG 623B este o masina de spalat rufe care vine din partea unui producator de incredere, se bucura de un consum redus de energie si poate fi instalata cu usurinta in locuinta voastra.

PRO

  • ocupa putin spatiu (slim);
  • scoate hainele foarte curate indiferent de programul ales;

CONTRA

  • sunt disponibile doar 4-5 programe cu ajutorul carora se poate spala o cantitate de 6 kg. In rest, capacitatea maxim acceptata variaza intre 2.5 kg si 3 kg;