Beko RDSE465K20W – frigider cu doua compartimente separate si o capacitate generoasa!

Cu un design atragator si o capacitate generoasa, frigiderul cu doua usi Beko RDSE465K20W este ideal pentru bucatariile mari sau chiar cele mai mici, gratie aspectului similar modelelor clasice de frigidere (cu dimensiuni destul de reduse), dar care dispune insa de doua compartimente separate si foarte incapatoare pentru frigider si congelator.

Frigiderul de la Beko dispune de doua usi amplasate invers decat la o combina frigorifica normala, si anume congelatorul este amplasat sus, in timp ce frigiderul este pozitionat in partea de jos. Incadrat in categoria aparatelor frigorifice ca fiind un frigider cu doua usi, acesta este disponibil pe eMAG.ro la un pret foarte bun, beneficiind totodata de transport gratuit si o garantie inclusa de pana la 5 ani.

Clasa de eficienta energetica A+ ofera un consum cu pana la 24% mai putina energie electrica fata de modelele similare din clasa A, inregistrand astfel un consum energetic anual de aproximativ 349 kWh. Capacitatea generoasa a frigiderului Beko RDSE465K20W include un volum net total mare de pana la 437 litri, impartit intre compartimentului frigiderului si cel al congelatorului, mai exact un volum net de 322 litri pentru frigider si de pana la 115 litri pentru congelator.Beko RDSE465K20W

In ceea ce priveste aspectul interior, frigiderul beneficieaza de 4 rafturi din sticla, un compartiment pentru legume/fructe, un suport pentru oua, trei suporturi pentru usa si iluminare interioara pe LED. Congelatorul are doua compartimente foarte spatioase pentru congelarea carnii sau a altor alimente ce permite pastrarea prospetimii pe o perioada mai lunga de timp fata de compartimentul frigiderului, dar si o capacitate de congelare mare de pana la 5,5 kilograme pe zi (24 de ore).

Frigiderul Beko RDSE465K20W mai dispune de o caracasa Antiamprenta din Inox cu doua usi reversibile si maner orizontal integrat, un sistem antibacterian pentru o pastrare indelungata intr-un mediu foarte curat si sanatos din orice punct de vedere, avand o autonomie de pana la 20 de ore pentru a nu intampina probleme in timpul unor caderi de curent.