Black&Decker PW1700SUPREME – spala orice suprafata

Preţ Black&Decker PW1700SUPREME

Chiar dacă vara a trecut, praful încă se mai aşterne pe drum iar în zilele ploioase,  noroiul îşi face apariţia. Pentru a curăţa şi a face ca totul să arate curat şi frumos spre exemplu mobilierul de grădină, aleile din curte, faţada casei, bicicleta, motocicleta sau maşina, acestea trebuiesc curăţate. Cea mai bună variantă pentru realizarea acestui lucru este aparatul de spălat cu presiune Black&Decker PW1700SUPREME. Acesta are un  preţ destul de mic, acum la reducere, are o garanţie inclusă de 24 de luni  şi se găseşte pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online.

Aspect Black&Decker PW1700SUPREME

Design-ul acestui aparate de spălat cu presiune este foarte drăguţ, cu o carcasă puternică de culoare orange, dotat cu două roţi pentru transport şi un mâner rezistent şi puternic pentru ghidaj. Furtunul este depozitat pe un scripete special, dispus la partea superioară a aparatului, fiind acţionat de o manivelă manuală. Pompa cu presiune pentru spălare, este confecţionată din metal rezistent la presiunea apei.

Caracteristici Black&Decker PW1700SUPREME

Black&Decker PW1700SUPREME este un aparat de spălare cu presiune, destinat spălării oricăror suprafeţe din exteriorul casei şi având o putere de 1700 W. Acest tip de aparat poate fi folosit cu succes şi pentru curăţarea maşinilor într-o spălătorie. Puterea motorului este foarte importantă, deoarece cu cât este mai mare numărul de waţi cu atât eficienţa acestuia  creşte şi utilitatea lui va fi mai mare, pentru  spaţii şi suprafeţe extinse. Alimentarea se face de la o priză electrică. Acesta generează o presiunea maximă  de 130 de bari şi un debitul de apă  de 370 litri pe oră. Mai deţine un filtru de apă ce poate fi scos şi curăţat şi acesta fiind un lucru foarte important,  deoarece împiedică impurităţile şi calcarul să se depună pe pereţi, dând o viaţă mai lungă pistolului cu presiune. Acest aparat cu presiune  Black&Decker PW1700SUPREME este destinat uzului casnic,  pentru a curăţa murdăria de pe aleile pietonale, de pe mobilierul de grădina, terase şi orice fel de suprafeţe murdare. Trebuie avută o atenţie deosebită la suprafeţele din plastic, carton sau tablă, deoarece presiunea apei poate produce spărturi sau deformări ale suprafeţelor. Acest aparat este dotat cu un rezervor pentru detergent fiind dispus în interiorul aparatului, iar pentru a putea spăla suprafeţele eficient, deţine o lance Roto Power pentru curăţarea locurilor mai puţin accesibile, o lance Vario Jet Fan, o perie rotativă, un pistol de spălare şi un furtun de 5,5 m lungime. Lancea Vario Jet Fan împreună cu furtunul,  oferă o rază de acţiune de până la 7 m. Greutatea acestuia este de 10 kg, dar cu cele două roţi şi mânerul de ghidaj, transportul se face foarte uşor.

ar_B&D 003

Review  Black&Decker PW1700SUPREME

Aparatul de spălat cu presiune Black&Decker PW1700SUPREME este destinat curăţării suprafeţelor murdare şi foarte murdare din exteriorul casei. Având o putere de 1700 w, o presiune maximă de 130 de bari şi un debit al apei de 370 l/oră, cu acesta se poate spăla chiar şi o maşină, în special roţile, acolo unde se depozitează cel mai mult noroi, bicicletele, motocicletele, suprafeţele betonate din spaţiul curţii, mobilierul din lemn şi plastic, camionetele, serele de flori şi legume şi multe altele. Casa ta va arăta ca nouă dacă vei spăla faţada şi acoperişul. Dotat cu accesorii speciale, acesta va pătrunde şi va curăţa şi cele mai ascunse colţuri.  Este recomandabil oricărui gospodar pentru a-şi uşura munca în gospodărie. Timpul de curăţare cu acest aparat cu presiune va fi mult mai scurt, decât o curăţare manuală care ar putea dura şi 2 zile.

Pro: Este dotat cu accesorii de curăţare, deţine sticlă pentru detergent.

Contra: nu este destinat spalatoriilor