Liebherr Ctb 3825 – combina frigorifica cu designmotiv

Preț Liebherr Ctb 3825

Compania germană Libherr a uimit cu noua sa inovație în materie de combine frigorifice. Cu un aspect total nou, tehnologii inovatoare și o recompartimentare a frigiderului, combina frigorifică Liebherr Ctb 3825 își justifică pe deplin prețul ridicat. Produsul poate fi achiziționat de pe una dintre cele mai mari platforme de magazine online din România.

Aspect Liebherr Ctb 3825

Combina frigorifica Liebherr Ctb 3825 a fost creată cu un designmotiv ce imită o cabină telefonică din vremurile de demult. Ușa confecționată din oțel a fost creată cu un design Hard Line. Mânerul ușii este confecționat tot din oțel și a fost creat cu mecanism de deschidere integrat. Această combină frigorifică este recomandabilă persoanelor care sunt iubitoare de tehnologie nouă și de design inovator, revoluționar. Dimensiunile sale sunt de 201.1 x 60.0 x62.5 cm, iar iluminarea se face cu un LED.

Caracteristici Liebherr Ctb 3825

Aparatele electrocasnice care sunt etichetate cu logo ”Smart Device”, sunt incluse în reteaua Smart Device Box, și fac posibilă accesarea serviciilor suplimentare, putând fi controlate de la distanță de pe un computer sau dispozitiv mobil. Acest serviciu reprezintă un accesoriu și nu este integrat. Combina frigorifică Liebherr Ctb 3825 are un volum net total de 312 l, cu volumul net al congelatorului de 88 l, iar cel al frigiderului de 224 l. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică A+++ și are un consum anual de energie electrică de 151 kw, cu un consum de 0,413 în 24 de ore. Frigiderul dispune de un număr de 5 rafturi din sticlă și 2 zone pentru legume și fructe, precum și 2 zone de temperatură. Congelatorul deține un număr de 3 sertare, având o capacitate de congelare de 12 kg în 24 de ore. Sistemul de dezghețare se face manual, ceea ce reprezintă un dezavantaj, compensând însă cu sistemul Comfort GlassLine. Funcția de super congelare Suoer Frost permite ca temperatura din congelator să ajungă la -32 grade în cel mai scurt timp. Funcția super răcire asigură o răcire rapidă cu ajutorul ventilatorului integrat. Funcția Vario Space face ca toaterafturile și sertarele să poată fi scoase cu ușurință, lăsând loc recipientelor de dimensiuni mari. Funcția Smart Frost face ca bruma depusă pe pereții sau pachetele congelate să fie redusă consistent, făcând posibilă decongelarea după un timp mai îndelungat. Cu ajutorul funcției FrostControl, afișajul digital indică temperatura cea mai înaltă din interiorul congelatorului, fiind eficientă în cazul penelor de curent. Combina frigorifica Liebherr Ctb 3825 face parte din clasa climatică SN-T. La interior dispune de un panou de afișaj de tip LCD pentru setarea temeraturii optime.

.liebherr-ctb-3825-1liebherr-ctb-3825-2

Review Liebherr Ctb 3825

Combina frigorifică Liebherr Ctb 3825 are un design revoluționar de tipul designmotiv, reprezentând o cabină telefonică de prin anii ’20-’30. Cu o carcasă de culoare roșie dispunând de un designmotiv, aceasta reprezintă o noutate în materie de aparate frigorifice. Fiind dotată cu funcțiile  speciale  Frost Control, Vario Space, Smart Frost, Confort Galss Line și făcând parte din cea mai bună clasă de eficiență energetică A+++, aceasta oferă consum redus de energie electrică, oferind un microclimat ideal pentru păstrarea prospețimii alimentelor, pe termen lung la o temperatură optimă. Frigiderul este dotat cu 5 rafturi pentru depozitarea recipientelor cu mâncare și 2 sertare pentru legume și fructe. Legumele și fructele sunt păstrate în cele mai bune condiții de răcire, păstrându-le prospețimea. Dacă îți dorești o combină frigorifică la standarde înalte, cu un design inovator, ți-o recomand cu toată încrederea.

Pro: funcții speciale Frost Control, Vario Space, Smart Frost, Confort Galss Line, design revoluționar

Contra: dezghețarea se face manual, preț mare