Bosch KSV36AI31 – un nou frigider cu performante foarte bune

Frigiderul Bosch KSV36AI31 este deosebit, in primul rand pentru ca are o singura usa, pentru ca este suplu, inalt, elegant si foarte frumos, dar mai ales pentru ca sta extrem de bine la capitolul dotari. In timp ce majoritatea frigiderelor de pe piata sunt proiectate cu doua usi (pentru congelator si frigider) iata ca cei de la Bosch au indraznit sa vina cu ceva mai nou. Un frigider modern, spatios, cu functii actuale si fara congelator.

Si cred ca exista suficienti adepti care cauta un astfel de model. Fie pentru ca aveti deja o lada frigorifica sau un congelator separat, fie pentru ca va ajunge congelatorul de la frigiderul pe care il aveti si mai doriti un frigider in plus, fie pentru ca nu obisnuiti sa gatiti si sa consumati alimente inghetate, puteti avea nevoie de un frigider.

Deci Bosch KSV36AI31 are o singura usa care se poate deschide spre stanga sau spre dreapta ( o montati cum preferati). Are in centru la exterior un maner subtire si lung. Masoara 186 x 60 x 65 cm, cantareste 72 kg si are o capacitate de 346 litri (destul de mult, avand in vedere ca unele frigidere cu doua usi au compartimentul de frigider mult mai mic). Este realizat din inox, detaliu care ii scoate in evidenta infatisarea. In rest nu are dozator. Face parte din clasa energetica A++ pentru ca are un consum redus de energie, lucru sustinut si de sistemul de iluminare interioara LED.

Frigider Bosch KSV36AI31, 346 l, Clasa A++, H 186 cm, Inox

Cand deschidem usa observam ca exista 5 rafturi de sticla, foarte solide, pe care puteti aseza fara griji atat alimente, cat si vase cu mancare gatita. Inca 5 rafturi sunt disponibile si pe usa (pentru oua, borcane sau sticle). Raftul EasyLift va permite sa-l ajustati usor pe inaltime, astfel incat sa puteti aseza alimentele cat mai ergonomic si sa ajungeti usor la ele. Datorita raftului pliabil veti avea la dispozitie mai mult spatiu pentru pastrarea alimentelor.

In partea de jos exista o zona pentru fructe si legume, un sertar HydroFresh unde umiditatea este riguros controlata pentru ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine pentru o perioada mai lunga de timp (conform specialistilor timpul estimat este de doua ori mai mare in comparatie cu un frigider traditional).

Frigiderul are touch control, ce permite setari rapide si confortabile, doar prin simple atingeri. Cu toate ca nu are un pret atat de accesibil, nu are sistem automat No Frost pentru dezghetare si ca trebuie sa trecem peste faptul ca este doar frigider, nu si congelator, trebuie sa recunoastem ca un astfel de frigider cu o usa, foarte incapator, simpatic si performant poate reprezenta o achizitie inteligenta pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu de racire pentru alimente.