Sharp SJSC680VSL – volum mare si Ioni Plasmacluster

Sharp SJSC680VSL – iata un frigider XXL cu o capacitate de depozitate imensa, de 541 litri. Se afla in cea mai voluminoasa clasa de frigidere disponibila pe piata. Gandit pentru familiile numeroase si chiar pentru restaurante mai mici, Sharp SJSC680VSL iese rapid in evidenta datorita volumului impresionant. Masoara 175 x 80 x 72.4 cm si cantareste 81 kg.

Este un frigider cu doua usi cu sistem NO Frost atat pentru congelator cat si pentru frigider. In concluzie :”Adio dezghetare!”. Este proiectat pentru maxim de confort. Congelatorul are 150 litri, iar frigiderul 391 litri. Are un consum redus de energie, mai ales raportat la volumul sau. Consuma 410 kWh anul.

Congelatorul este spatios, are doua compartimente foarte incapatoare, plus doua rafturi lungi pe usa si o zona speciala pentru tavita de cuburide gheata, care este inclusa in pret. Congelatorul se afla in partea superioara pentru ca majoritatea oamenilor deschid mai rar congelator si mai des frigiderul. Usa de la frigider este la indemana, are la fel un maner lunguiet vertical. Frigiderul este argintiu, mai lat vizibil comparativ cu alte modele. Cu toate ca nu este „suplu”, este elegant si practic. In rest, destul de simplu, in sensul ca nu are dozator de apa pe usa si nici afisaj digital.

Frigider Sharp SJSC680VSL, 541 l, Clasa A+, Ioni Plasmacluster, H 175 cm, Argintiu

Vreau sa ne oprim putin la tehnologia inovatoare Ion Plasmacluster, un concept nou pe care il aduce Sharp si care consta in purificarea aerului prin indepartarea mirosurilor urate si a bacteriilor. Astfel, in interiorul frigiderului va fi mereu un aer curat pentru ca se generaza ioni pozitivi si negativi.

Sharp a pus la punct si un sistem special de racire prin care temperatura si umiditatea sunt pastrate in conditii optime. Intr-un frigider clasic alimentele se deshidratau foarte usor, se uscau si se raceau neuniform, dar acum lucrurile s-au schimbat radical pentru ca alimentele sunt pastrate proaspete si delicioase, fara sa fie inghetate.

Cu No Frost scapati de grija de a dezgheta periodic frigiderul sau congelatorul pentru ca nu se formeaza gheata in interior. Astfel, frigiderul va arata impecabil in interior, fara urma de gheata si va functiona perfect o perioada lunga de timp fara sa fie necesar sa-l scoateti din functiune pentru a-l dezgheta.

Iluminarea din interior este pe baza de tehhnologie LED, ceea ce contribuie la mentinerea unui consum energetic redus. In afara de filtrul special care actioneaza ca o bariera impotriva mirosurilor neplacute, exista si un sistem de avertizare atunci cand usa ramane deschisa. In acest mod, nu exista riscul sa se altereze mancarea daca se intampla sa uitati usa deschisa.

Sharp SJSC680VSL este un frigider complex, extrem de spatios, cu Full No Frost, confortabil si sigur (pentru ca are sistem de protectie impotriva bacteriilor). Are un pret pe masura.