Bosch MUM4655EU – robot de bucatarie cu Multi Motion Drive

Aveam nevoie de  un robot de bucatarie, asa ca am cautat si am gasit  Bosch MUM4655EU, un pic mai scump cei drept dar este exact ce am nevoie.

Recunosc ca, prima reactie a fost de respingere a produsului  din cauza pretului dar m-am razgandit atunci cand am aflat ca imi poate fi de foarte mare folos. Nu va imaginati ca este foarte scump, acum cand am vazut cat de folositor este nu mi se mai pare ca am dat mult.

Sa va descriu putin robotul de bucatarie Bosch MUM4655EU. Acesta are  550 W putere  ceea ce ofera rezultate de neegalat iar combinata cu cele 4  viteze acesta poate fi folosit pentru toate  retetele pe care doresti sa le prepari.

Cu bolul robotului de bucatarie Bosch MUM4655EU  de 3.9 l din plastic poti framanta usor pana la 2000 g de aluat, astfel poti sa pregatesti acea gustoasa paine afcuta in casa dupa gustul si placul tau. Manerul din plasic este usor de folosit, iar capacul antistropire impiedica improscarea in timpul utilizarii.

Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU

Mixerea eliptica permite ustensilelor pentru framantare, amestecare si batere sa execute o miscare in 3 directii iar simultan avem o miscare de translatie in jurul axei centrale. Datorita acestui sistem dinamic 3D amestecarea ingredientelor va fi mai usoara si omogena.

Vasul pentru blender are capacitatea de 1l impreuna cu accesoriul pentru blender amesteca fructe, paseaza legume si sparge gheata fara probleme. Astfel puteti prepara mancare pentru bebelusi, smoothie-uri si sosuri in doar cateva minute.

Bolul de 3.9 l are fixare usoara pentru robotul de bucatarie si discuri speciale pentru felierea, tocarea, raderea sau granularea tuturor tipurilor de ingrediente, de la legume pana la nuci si branza.

Bosch MUM4655EU are un sistem de stocare al cablului care pentru mine este extrem de util deoarece nu trebuie sa stau sa ma chinui sa tin firul atunci cand curat robotul de bucatarie. Iar un alt aspect care mi se pare pozitiv si util este suportul de accesorii, acesta avand multe accesorii le pot tine toate ordonate intr-un singur loc.

Avand margini rotunjite si goluri acoperite acesta este usor de curatat, iar bolul si accesoriile pot fi spalate si in masina de spalat.

Chiar daca robotul de bucatarie Bosch MUM4655EU a costat ceva bani, acesta merita cumparat deoarece confortul si siguranta pe care acesta mi le ofera acesta nu pot fi transpuse in bani. Pe langa acestea am si libertatea de a pregati ce doresc de mancare intr-un timp relativ rapid.