Bosch MUM52120 – robot de bucatarie multifunctional

Am acasa robotul de bucatarie  Bosch MUM52120, va spun sincer ca e cel mai mare ajutor din casa mea.

Stau la casa tot ce cultiv si intretin mananc. Dar cum nu am altceva de facut toata ziua, normal ca ma ocup de gradina. Bineinteles cand te ocupi toata ziua de gradina, aceasta e si productiva. Nu imi place sa las legumele si fructele in gradina daca s-au copt asa ca le culeg si le bag la robotul de bucatarie la tocat pentru ce am nevoie. Eu sunt tipicara asa ca toate legumele care le toc le pun in pungi separate, nu le amestec si le pun la congelat sau le pun cu sare la pastrat.

Bosch MUM54251 are bolul de 3.9 l din inox poti pregati rapid zarzavatul sau vinetele pentru pus la pastrare in pungi, prefer legumele congelate deoarece nu li se schimba prea mult gustul. Manerul din inox este usor de folosit, iar capacul antistropire impiedica improscarea in timpul utilizarii.

Un cutit de tocat din inox pentru prepararea carnii si legumelor, carnea nu poate lipsi de la o masa copioasa si poate fi gatita in diverse forme. Functia MultiMotion Drive ofera rezultate perfecte in amestecarea ingredientelor, datorita sistemul dinamic de mixare 3D. Diversele accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie ajuta la formarea celei mai delicioase salate in zilele calduroase de vara. Iar cu capacitatea de framantare de 2000 g poti face rapid pane de casa pe care sa intinzi zacusca facuta de tine in casa.

Robot de bucatarie Bosch MUM52120

Bosch MUM52120 care are  700 W putere , datorita acesteia avem rezultate de calitate iar daca o combinam cu 4+ Plus viteza  pregatesti rapid zarzavatul si iti ramane timp pentru alte conserve.

Vasul pentru blender are capacitatea de 1,25 l impreuna cu accesoriul pentru blender amesteca fructe si sparge gheata fara probleme, perfect pentru un suc racoros cu gheata si fructe proaspat culese din gradina.

Avand margini rotunjite si goluri acoperite acesta este usor de curatat, iar bolul si accesoriile pot fi spalate si in masina de spalat.

Bosch MUM52120 are geanta pentru depozitare accesorii, foate buna pentru ca asa nu mai imprastii prin debara toate accesoriile pe care acest robot de bucatarie le are sip e pot tine toate intr-un singur loc.

Robotul de bucatarie Bosch MUM52120 a fost ceva mai scump dar a fost cea mai buna investitie pe care o puteam face la momentul respectiv.