Bosch SMS69P08EU – masina de spalat vase cu design modern si tehnologii noi!

Bosch SMS69P08EU este o masina de spalat vase de 60 centimetri de la compania germana Bosch, recomandata pentru o bucatarie modern si pentru o spalare rapida si eficienta a vaselor murdare, dispunand de un panou de control electronic cu afisaj LCD, o capacitate de pana la 14 seturi, clasa energetica A++ si cele mai noi tehnologii de spalare/protectie a aparatelor electrocasnice.

Designul elegant al masinii de spalat vase include o carcasa moderna din Inox cu dimensiunile de 84,5 x  60 x 60 centimetri si o greutate de 53 kilograme. In ceea ce priveste accesoriile acesteia, beneficiem de un compartiment de sare, un cos superior regalbil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte, un sertar Vario Pro, un cos superior VarioFlexPro si cosuri silver XXL.

Masina de spalat vase de la Bosch face parte din clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum redus de energie electrica, mai exact un consum energetic anual de aproximativ 266 kWh si un consum energetic de doar 0,93 pe ciclu de spalare, in timp ce clasa la spalare A ofera un consum de apa anual de 2660 litri si un consum de apa de maxim 9,5 litri pe ciclu de spalare. Capacitatea mare de pana la 14 seturi de vesela complete va permite sa spalati rapid o cantitate generoasa de vase murdare, fiind ideala pentru familiile cu mai multi mebrii si nu numai.Bosch SMS69P08EU

Panoul de control electronic cu afisaj de tip LED permite programarea intarziata a ciclului de spalare, beneficiind de afisarea timpului de spalare ramas si totodata si de indicator pentru sare. Numarul de pana la 6 programe speciale asigura o spalare eficienta a vaselor murdare pentru rezultate optime, iar filtrul de autocuratare si protectia impotriva inundatiilor ofera o utilizare sigura pe o perioada mai lunga de timp.

Masina de spalat vase Bosch SMS69P08EU mai dispune de un incalzitor instant, motor EcoSilence Drive (cu tehnologie brushless), tehnologie DosageAssist pentru asistarea dozajului de detergent, tehnologie Aqua Sensor pentru detectarea gradului de murdarie a veselei, senzor de incarcare, sistem de protectie a paharelor, sistem hydraulic ActiveWater, servomecanism de inchidere si multe altele.