eSTAR GRAND HD – tableta accesibila de 10,1 cu 4G si performanta decenta!

Pentru cei mici sau chiar adulti, conectarea la internet este ceva de nelipsit in ziua de astazi, astfel ca acestia isi doresc un dispozitiv accesibil cu ajutorul caruia sa aiba acces rapid  si usor la internet, oriunde si oricand. In acest review va vom prezenta tableta eSTAR GRAND HD de 10,1 inch, ideala pentru cei ce vor sa fie in permanenta conectati la internet si nu numai, care include o performanta decenta si este disponibila la un pret foarte accesibil.

Tableta de la compania lituaniana eSTAR dispune de un display tactil (Touchscreen) de tip TFT LCD cu diagonala generoasa de 10,1 inch, care ofera imagini destul de bune la o rezolutie de doar 1024 x 600 pixeli, suficienta insa pentru navigarea pe internet, vizualizare continutului multimedia preferat si multe altele. In plus, designul elegant al acesteia beneficieaza de o carcasa de culoare neagra cu dimensiunile de numai 265 x 163 x 10,2 milimetri si o greutate de doar 557 grame, permitand sa fie utilizata cu foarte mare usurinta chiar si de catre un copil.

Pe partea de hardware, tableta accesibila de 10,1 inch beneficieaza de o performanta mai mult decat decenta, datorita procesorului MediaTek MT8735M cu patru nuclee Cortex-A53 la frecventa de 1,2 GHz si procesorul grafic integrat Mali 450 MP1 ce suporta o grafica buna peste masura asteptarilor dumneavoastra, fiind perfect atat pentru navigarea pe internet cat si pentru multimedia sau chiar jocuri mai mici.eSTAR GRAND HD

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de 1 GB, indeajuns pentru utilizarea normala de zi cu zi, indiferent ca o folosim pentru lucru sau distractie. In ceea ce priveste stocarea, tableta eSTAR GRAND HD include un spatiu de stocare bun de 8 GB pentru salvarea tuturor fisierelor importante sau utile pe o perioada indelungata, avand posibilitatea de a-l extinde prin intermediul slotului de card Micro SD cu o capacitate maxima acceptata de pana la 32 GB.

Pe langa toate acestea, eSTAR GRAND HD mai dispne de o camera WEB principala de 2 MP, care permite captarea unor imagini uimitoare, o camera WEB frontala VGA de 0,3 MP pentru selfie-uri destul de bune sau convorbirile online, conectivitate 4G pentru o navigare rapida pe internet, dar si o baterie Lithium Ion Polymer cu o capacitate mare de pana la 5000 mAh pentru o utilizare de lunga durata.