Daewoo DWD-FV2021- eficienta si economica

Preţ Daewoo DWD-FV2021

Maşina de spălat rufe Daewoo DWD-FV2021 vine cu un preţ foarte accesibil, la reducere şi o garanţie de 24 luni cu posibilitatea de extindere, ideală pentru spălarea rufelor pe categorii de ţesături. Deţine un număr suficient de programe de spălare şi asigură cel mai mic consum de energie electrică. Produsul se remarcă la unul dintre cele mai mari magazine online din România.

Aspect Daewoo DWD-FV2021

Este simplă şi elegantă, cu o carcasă de culoare albă, cu linii drepte, având un hublou destul de mare ce are o deschidere de 180 de grade şi un panou pe care este dispus un sertar destul de încăpător pentru detergent, un buton pentru programe pe mijloc şi un panou de afişaj de tip LED. Dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm o fac să să poată încadra foarte bine într-o baie sau o bucătărie, în funcţie de preferinţele fiecăruia.

Caracteristici Daewoo DWD-FV2021

O maşină eficientă de spălat rufe, cu încărcare frontală având  o capacitate încărcare de 7 kg de rufe uscate şi o viteză de centrifugare de 1000 de rotaţii pe minut. Cuva maşinii de spălat este realizată din oţel inoxidabil, făcând-o rezistentă în timp. Aceasta face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, oferind performanţe superioare în ceea ce priveşte consumul de energie electrică dar şi eficienţă pentru spălarea rufelor. Clasa A+++ reprezintă cel mai înalt standard de eficienţă. Pentru ca rufele să fie spălate calitativ şi să ofere protecţie ţesăturilor, această maşină de spălat rufe a fost dotată cu programe eficiente, unele chiar cu funcţii speciale. Programul rapid oferă un timp de spălare de numai 15 minute şi este dedicat rufelor puţin murdare, care necesită mai mult o împrospătare. Programul Baby Care şi mătase spală rufele delicat, oferind o clătire suplimentară pentru a elimina orice urmă de murdărie. Programul bumbac spală rufele foarte murdare la o temperatură de 60 de grade, având un timp de spălare de 120 minute. Programul lână are o durată de spălare de 65 de minute la o temperatură a apei de 40 de grade. Programul sintetice este mai scurt decât cel pentru bumbac, având  o intensitate de spălare mai mică, la o temperatură de 40 de grade şi o durată de 80 de minute. Programul sport spală orice echipament sportiv într-un mod calitativ şi eficient. Programele sunt dispuse în mod intuitiv, oferind uşurinţă pentru setarea lor.

daewoo-dwd-fv2021

Review Daewoo DWD-FV2021

Dacă ar fi să ne raportăm la preţ acesta este destul de convenabil, ţinând cont de faptul că vine la reducere şi oferă garanţie.  Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+++ aceasta spală rufele într-un mod eficient, oferind cel mai mic consum de energie electrică. Programele spală rufele pe categorii de ţesături, oferind în felul acesta protecţie hainelor de diferite ţesături. Deţine programe speciale, putând spăla şi cele mai pretenţioase materiale. Având un design simplu cu o carcasă de culoare albă, dă băii sau bucătăriei un aspect modern. Dacă ai nevoie de o maşină de spălat eficientă care să consume cât mai puţin, îţi recomand Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021.

Pro: clasa A+++, programe speciale

Contra: nu deţine tehnologii foarte avansate