LDK WM 1006 – foarte ieftina pentru caracteristicile ei

LDK este o companie autohtonă de produse electrocasnice fiabile şi de calitate, reuşind să se impună pe piaţa autohtonă cu mare uşurinţă. Calitatea produselor este incontestabilă, datorită componentelor italiene pe care aceste produse electrocasnice le deţin. Aceste electrocasnice de la LDK, cu brand românesc sunt produse şi distribuite la nivel naţional, făcând viaţa mai uşoară fiecărui gospodar.

Masina de spalat LDK WM 1006 este un tip de maşină de spălat cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare a rufelor de 6 kg şi face parte din clasa de eficienţă energetică A++. Această clasă de eficienţă energetică A++, oferă performanţe superioare în ceea ce priveşte energia electrică consumată cât şi eficienţa în spălare.

Aceasta are o viteză de centrifugare de 1000 de rotaţii pe minut, făcând ca rufele stoarse să fie aproape uscate. Deţine un număr de 15 programe standard pentru fiecare tip de ţesătură, făcând ca rufele să rămână la forma şi culoarea iniţială. Aceste programe sunt următoarele: program bumbac, lână, sintetice, delicate, consum redus de energie, program mixt, sport, prespălare, etc.

LDK WM 1006

Selectând funcţia delicate ai siguranţa că rufele nu vor fi deteriorate sau decolorate. Această funcţie efectuează un ciclu de spălare delicat, corespunzător hainelor din mătase sau ţesături mai pretenţioase, ce nu suportă spălări violente. Pe lângă aceste programe standard, această maşină de spălat a mai fost dotată şi cu funcţii speciale, precum selector centrifugare, pentru ca rufele să fie stoarse la un număr de rotaţii pe care tu le doreşti; sistem electronic de control al balansului, ce asigură distribuirea uniformă a rufelor în cuva de spălare, eliminând vibraţiile şi zgomotul din timpul spălării; şi sistem detectare spumă, ce face ca spuma detectată în exces de senzorul de control, să fie eliminată prin orificiul special.

Masina de spalat LDK WM 1006 are un nivel de zgomot destul de redus, de doar 54 dB, făcând ca zgomotul produs în timpul spălării să nu deranjeze auzul.

Aceasta are un design atrăgător cu carcasa de culoare alb imaculat, cu linii drepte şi fine, având dispus un panou digital iar pe sertar fiind dispus logo-ul LDK. Dimensiunile acestei maşini de spălat sunt de 85 x 60 x 50 cm şi având aceste dimensiuni şi greutatea de 60 kg, poate fi dispusă în baie sau bucătărie, fără să incomodeze utilizatorul. Preţul său este destul de mic în comparaţie cu programele şi funcţiile pe care le deţine. Dacă îţi doreşti inovatie în casa ta, îţi recomand masina de spalat LDK WM 1006.