Daewoo FN-063 – un minibar excelent la un pret bun

Frigiderul reprezintă aparatul electrocasnic cel mai util intr-o gospodărie. Cu trecerea timpului acesta a fost dezvoltat, ajungând până la tehnologii şi funcţii inovatoare de ultimă generaţie, pentru a-l face util şi practic în orice condiţii de depozitare a alimentelor. Tentaţia multora este de a cumpără un frigider cu dimensiunile cele mai mari, ceea ce nu prea este indicat, deoarece acesta ar trebui încărcat la maxim pentru avea cât mai puţin aer la interior şi a avea un consum cât mai mic.

Frigiderul minibar Daewoo FN-063 reprezintă o oportunitate în acest sens, fiind un frigider cu o singură uşă, având un volum net total de 45 litri şi un volum brut total de 59 litri. Acest frigider face parte din clasa de eficienţă energetică A+, conferindu-i în felul acesta un consum redus de energie electrică, de numai 42 kw/an. Acesta este dotat cu un număr de 2 rafturi din sticlă şi deţine un control mecanic al temperaturii, putând fi setat de tine la temperatura dorită. Uşa reversibilă, dispune de un suport pentru brânză şi unt si un suport pentru sticle, având deschidere standard pe dreapta.

Daewoo FN-063

Dimensiunile sale sunt de 51,1 x 44 x 40 cm şi are o greutate de 16 kg, ceea ce poate face să îl aşezi oriunde într-o bucătărie de dimensiuni foarte mici, însă fiind destinat cu precădere unei camere de hotel sau pentru un cabinet.

Însă dacă dispui de un spaţiu foarte mic al bucătăriei, sau când acest spaţiu nu permite încadrarea unei combine frigorifice sau a unui frigider obişnuit, atunci Frigiderul minibar Daewoo FN-063, reprezintă o oportunitate ideală.

Dacă te-ai hotărât să cumperi un Frigider minibar atunci trebuie să ai în vedere capacitatea volumului şi nivelul de zgomot, pentru a nu fi deranjat mai ales atunci când dormi. Acesta este ideal pentru a avea băuturi reci şi gheaţă la îndemână, dar şi pentru a păstra alimentele în condiţii de siguranţă optimă, sau dacă obişnuieşti să mănânci în oraş şi un frigider costisitor de dimensiuni mari nu îşi merită investiţia.

Dacă nu dispui de spaţiu şi nu ştii cum să procedezi, îţi recomand Frigider minibar Daewoo FN-063.