Heinner HC-325A+ – volum net total de 321 l si clasa A+

Brandul Heinner este renumit şi căutat de cei ce îşi doresc aparate electrocasnice de mare calitate. Combina frigorifica Heinner HC-325A+ este ideală pentru pentru familiile cu mai mulţi membri. Această combină frigorifică deţine o eficienţă de răcire de înaltă clasă, garantând siguranţa alimentelor tale. Datorită capacităţii sale destul de mari, în combina frigorifică Combina frigorifica Heinner HC-325 se pot depozita destule alimente. Unicitatea acestei combine frigorifice Heinner modernă şi inovatoare, este dată de funcţiile de păstrare a alimentelor şi a designului simplu, modern şi elegant, bazat pe nevoile familiei tale.

Această combină frigorifică, are un volum net total de 321 litri, din care volumul congelatorului este de 101 litri şi cel al frigiderului de 202 litri. Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, îi asigură un consum redus de energie, electrică, cu un consum anual de 298 kw.

HC-325A+

Combina frigorifica Heinner HC-325 este compusă dintr-un compartiment pentru frigider şi un compartiment pentru congelator. Frigiderul este dotat cu 3 rafturi din sticlă, putând să depozitezi alimentele în deplină siguranţă, păstrând astfel prospeţimea alimentelor, un sertar în care se pot depozita legume, fructe şi zarzavaturi, asigurându-le prospeţimea şi vitalitatea şi un compartiment Crsper ce îţi oferă posibilitatea de a refrigera peştele sau carnea ce urmează a fi preparată. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat.

Congelatorul este compus din 3 compartimente pentru păstrarea cărnii sau a peştelui,asigurând păstrarea pentru o perioadă mai lungă de timp, chiar şi pentru perioada de iarnă, având o capacitate de congelare de 5 kg în 24 ore. Uşa frigiderului este dotată cu 2 suporturi pentru sticle şi borcane şi un suport pentru ouă, uşile fiind reversibile, pentru a le adapta după nevoile tale, cu deschidere standard pe partea dreaptă, mânerul fiind încorporat. Are un design simplu, cu linii drepte, de culoare alb imaculat, cu iluminare interioară, pentru a vedea cu uşurinţă alimentele, iar dimensiunile sale sunt de 185,3 x 59,5 x 65,3 cm, şi nivelul de zgomot fiind de 39 dB.

Combina frigorifica Heinner HC-325 deţine un singur compresor cu agent de răcire R600a, ce face parte din clasa climatică N/ST/T. Această combină frigorifică poate fi orientată pe orice perete din bucătărie, fără să incomodeze şi făcând-o utilă pentru tine şi familia ta.