Dell Inspiron 3542 – laptop cu procesor Turbo Boost

Va mai amintiti vremurile cand abia astptam sa iesim in fata blocului cu prietenii? Jucam fotbal sau hotii si politistii, fetele elastic si shotron. Ma uitam zilele trecute pe geam, era o zi atat de frumoasa si chiar ma gandeam unde sunt copii de acum? Cum de sunt atat de putini copii pe afara? Cum de nu aud strigand la geam „Tanti, mama lui Andrei”. Atunci am realizat cat de mult a evoluat tehnologia. Foarte bine ca a evoluat, este nevoie de evolutie. Acum copiii se anunta pe net cand ies „pe afara”, si sunt mult mai perspicace inca de la varste fragede.

Ca sa fiu si eu in ton cu evolutia mi-am cumparat laptop-ul  Dell Inspiron 3542.

Am fost ca un copil cu jucarie noua cand l-am cumparat. Stiti cand eram mici si aveam o jucarie noua o desfaceam sa vedem ce e inautru, de cele mai multe ori nu stiam sa o punem la loc. Asa am facut si cu acest laptop, doar ca nu l-am demontat pentru ca este inca in garantie, dar l-am testat.

Dell Inspiron 3542 rezistenta la caldura, taste ergonomice cu butoane rezistente , balamale rezistente si rezistenta la rasucire si rotire.

Display cu diagonala de 15,6 inch cu rezolutie de 1366 x 768, LCD LED in format HD.

Inspiron 15 3000 Series Non-Touch Notebook

Procesorul este Intel® CoreTM i5, model 4210U cu 2 nuclee, tehnologie procesor 22 nm, frecventa procesor 1700 MHz, cache 3072 KB, Turbo Boost pana la 2700 MHz si procesor grafic integrat Intel HD Graphics 4400. Sunt la moda cu cei adolescentii acum.

Tipul memorie laptop-ului  Dell Inspiron 3542  este DDR3 cu capacitate de 4 GB si frecventa de 1600 MHz.

Stiu ca par un soricel de biblioteca, mai am si ochelari dar caracteristicile de mai sus sunt extrem de importante atunci cand iti iei un laptop si trebuie sa le acorzi foarte mare importanta deoarece acestea sunt cele care iti fac dispozitivul sa functioneze adecvat.

O sa continui cu Hard disk-ul care are tipul de stocare HDD cu capacitate de 500 GB si viteza de rotatie 5400 rpm(rotatii pe minut).

Pentru cei care folosesc laptop-ul mai mult pentru fun Dell Inspiron 3542  are DVD RW, difuzoare stereo, microfon digital integrat, camera WEB HD de 720p si tehnologie Waves MaxxAudio. Senzatia video-audio pe care o aveti atunci cand va uitati la un film este maxima, zici ca esti in film.

Am descris destul acest model de laptop, cred ca o sa va convingeti singuri ca evolutatia este benefica.