HP 355 G2 – laptop din generatia a 2-a

Nu stiu de ce dar ma plictisesc repede de obiecte. Sunt ca un copil de 5 ani caruia reusesti sa ii mentii atentia pentru cateva minute apoi se pierde in lumea lui. Orice obiect ma incanta la inceput apoi cu timpul imi pierd interesul si ori nu il mai folosesc ori il vand.

Acum am descoperit laptop-ul HP 355 G2.

Ce  mi-a atras atentia la inceput a fost design-ul simplu si elegant.

Dupa o am inceput  sa il descoper  mai in amanunt. Dupa ce l-am cumparat am aflat ca este si usor, mai ales daca ai nevoie de el pentru prezentari sau diferite activitati ce necesita deplasari,gen intalniri de afaceri.

HP 355 G2 are diagonal de 15,6 , display LCD LED cu rezolutie de 1366×768 format HD si o caracteristica speciala anti-glasare. Anti-glasarea a fost create sa opreasca refletia luminii exterioare din ecranul laptopului, ceea ce protejeaza ochii.

Laptop HP 355 G2

HP 355 G2 are hard disk o capacitate de stocare de 500 GB, viteza de rotatie de 5400 rpm iar tipul de stocare HDD.

Laptopul are tip procesor AMD Quad-Core A8-Series cu un numar de 4 nuclee, frecventa procesor de 2000 MHz, chace de 2048 KB,  turbo boost de pana la 2400 MHz si procesor graphic integrat AMD Radeon™ R5 Graphics. Combinand viteza procesorul cu USB 3.0 obtinem viteze de transfer mari si latime  marita de banda.

HP 355 G2 are tip memorie DDR3 cu capacitate de 4GB si frecventa de 1600 MHz.

Pentru cei interesati de partea multimedia va spun ca acesta are DVD RW, difuzoare integrate, microfon digital integrat, camera web HD de 720 p si tehnologie DTS® Sound™.

V-am expus detaliile principale ale acestui model. Ce m-a incantat pe mine, pe langa viteza si memorie mare care sunt foarte importante atunci cand te decizi sa iti iei un laptop, a fost confortul si elegant pe care HP 355 G2 mi-le ofera. Pe zi ce trece descopar cate o functie speciala a acestui model, mai nou, am descoperit cititorul de amprenta, ceea ce este foarte util, mai ales ca stau prost cu atentia distributiva si cum am foarte multe pe laptop, nu imi place cand cineva isi baga nasul prin lucrurile mele, plus ca aceasta functie este foarte utila in caz de furt. Stiu ca sunt multi priceputi in calculatoare dar macar le mai dau putina bataie de cap.

Ce sa va zic altceva decat ca acest laptop inca imi mentine interesul.