Dell Vostro 14 5480 – laptop performant cu ecran tactil!

Dell Vostro 14 5480 este un nou laptop din gama Vostro, lansat de compania multinationala, Dell, cu sediul in Round Rock (Texas, Statele Unite ale Americii),  care dispune de un design elegant si rezistent, sunet imbunatatit, o performanta buna, conectivitate simpla si securitate completa, fiind disponibil la un pret pe masura.

Inainte de a va prezenta cele mai importante caracteristici ale noului laptop, trebuie sa tinem cont ca acesta vine cu o securitate completa, la fel ca si celelalte modele de la Dell, beneficiind de protectie impotriva programelor rau intentionate cu ajutorul software-ului de securitate preinstalat, protectie a datelor si aplicatiilor din sistem prin intermediul functiei Dell Backup and Recovery, dar si de blocare a accesului neautorizat datorita cititorului de amprente integrat pe laptop. In plus, laptopul de la Dell dispune de un sistem audio stereo 2.1 (doua difuzoare de 1,5 W si un subwoofer de 2 W) cu tehnologie Waves MaxxAudio 4 pentru o imbunatatire mai mare a sunetului oferit.

Display-ul tactil (touchscreen) de tip LCD LED include o diagonala redusa de 14 inch, caracteristica speciala Anti-Glare si tehnologia TrueLife pentru o interactiune intuitiva si o viteza de reactie uimitoare, oferind imagini clare la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Pe partea de aspect, laptopul Dell Vostro 14 5480 vine cu un design elegant si rezistent cu detalii rafinate, carcasa fabricata din plastic si aluminiu anodizat de culoare argintie, tastatura standard de tip chiclet, touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere si nu in ultimul rand un finisaj atractiv, fiind subtire si usor datorita grosimii de doar 18,3 milimetri si a greutatii minime de 1,54 kilograme.Dell Vostro 14 5480

Performanta buna de nivel superior este asigurata de puterea de calcul imbunatatita a procesorului Intel Core i7-5500U (Ultra-low-voltage), din a 5-a generatie Broadwell, cu doua nuclee la frecventa mare de 2.4 GHz, ajugand la o frecventa de pana la 3 GHz prin tehnologia Turbo Boost 2.0, 3 MB Cache si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500, fiind realizat in procesul de fabricatie pe 14 nm.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate mare de 8 GB la frecventa de 1600 MHz pentru rezolvarea tuturor sarcinilor, suportand o memorie maxima de pana la 16 GB cu ajutorul celor doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, laptopul include o unitate HDD cu capacitatea de stocare generoasa de 1 TB si viteza de rotatie de 5400 rpm, beneficiind de viteze mari si spatiu suficient pentru salvarea fisierelor importante.

Placa video dedicata NVIDIA GeForce 830M ofera o memorie de 2 GB pentru o experienta grafica exceptionala pe ecranul tactil de 14 inch a modelului Dell Vostro 14 5480. Pe langa toate acestea, laptopul mai include o baterie Li-Ion de 3 Celule cu o autonomie de functionare de pana la 6 ore si sistemul de operare Windows 8.1 Pro pe 64 de biti.

Laptopul Dell Vostro 14 5480 este un nou dispozitiv inovativ si performant, disponibil la un pret putin ridicat, insa potrivit pentru capacitatile sale.