Televizor Smart 3D LED Sharp, 109 cm, LC-43SFE7452E, Full HD – TV cu 3D si internet

Pentru ca exista foarte multe persoane care prefera sa se documenteze foarte bine cu privire la ofertele existente pe piata inainte de a face pasul cel mare si de a adauga in cosul virtual un televizor bun, vorbim azi despre modelul LC-43SFE7452E, de la Sharp. Inca de la prima vedere am remarcat ca este extrem de subtire, ca are ramele atat de slim incat par ca nici nu se observa. Lucrul acesta il face sa fie cu adevarat atractiv si ultramodern. Este un televizor inteligent, cu atitudine la un pret super avantajos.

LC-43SFE7452E este de fapt un Smart TV 3D LED cu diagonala ecranului de 109 cm, Full HD. Ecranul mare il face sa se preteze foarte bine locuintelor incapatoare, foarte elegante si aranjate cu stil. Rezolutia impresionanta este de 1920 x 1080 pixeli, iar contrastul dinamic de 10 milioane la 1. Toate acestea converg impreuna spre ideea centrala ca imaginea este extrem de naturala, de realista, bine definita, culorile sunt remarcabile, contrastul fascinant.

La internet va puteti conecta rapid prin sistemul wi-fi incorporat. Uitati de cabluri insirate prin toata casa. Interfata este foarte usor de accesat, de inteles si veti reusi sa navigati rapid prin ea fara probleme. Astfel, in doar cateva secunde puteti accesa YouTube, FaceBook, Picassa si alte zeci si zeci de platforme si aplicatii online. Posibilitatile sunt categoric nelimitate si tin doar de dispozitia, dorinta si intentia dumneavoastra.

LC-43SFE7452E

LC-43SFE7452E este extrem de bine dotat la capitolul conectori caci are un numar impresionant de 3 HDMI-uri, doua USB 2.0, audio digital optic si RCA, video composite component si Scart. Cele 3 porturi HDMI va permit sa conectati TV-ul la orice sursa externa posibila de continut pe care o aveti la indemana, de la laptop, la sistemul audio extern, playstation si DVD player. Foarte interesant este de asemenea ca aveti posibilitatea sa inregistrati un program preferat pe usb, pentru ca apoi sa-l puteti urmari cand doriti.

Sistemul audio cu Dolby Digital Plus este Nicam/A2 Stereo si este asigurat de doua difuzoare de 8 W fiecare. Sunetul este foarte clar indiferent de volum. Tunerul digital precum si playerul multimedia nu lipsesc din dotare.

Un alt avantaj este faptul ca acest televizor de la Sharp vine cu 4 perechi de ochelari in colet, suficienti pentru ca toata familia sa simta in acelasi timp experiente minunata 3D.

Cu tot cu stand televizorul masoara 1098.5 mm lungime x 686.2 mm inaltime x 229.5 mm adancime/ grosime. Are 7.8 kg si da, puteti sa-l montati in perete daca doriti acest lucru cu mentiunea ca veti avea nevoie de un suport vesa compatibil 400 x 200.

Descopera acum pretul cu reducere.