DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica – espressor automat cu functie de reincalzire!

DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica este un expressor automat cu o capacitate de 1,8 litri, sistem pentru spumare si cappuccino, rasnita pentru macinarea cafelei boabe, tehnologie CRF pentru prepararea cafelei ideale si functie de reincalzire, foarte importanta pentru anumite persoane.

De la cafenele, baruri si pana la birou sau chiar acasa, un aparat pentru prepararea cafelei ar trebui sa fie nelipsit din orice situatie, deoarece de multe ori o ceasca fierbinte de cafea, espresso sau cappuccino este bine venita in orice moment al zilei, indiferent de locul in care ne aflam, pentru a ne binedispune si totodata relaxa.

Un astfel de aparat poate sa fie si espressorul automat pe care il vom prezenta in acest review, fiind produs de catre compania producatoare de aparate electrocasnice DeLonghi, necunoscuta in Romania dar destul de apreciata in Italia. Acesta beneficieaza de tehnologia CRF pentru a putea prepara o cafea perfecta si proaspata dupa gusturile dumneavoastra, dar si de functia speciala de reincalzire care asigura temperatura necesara pentru un espresso.DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica

Espressorul automat DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica dispune de o capacitate a rezervorului de apa de 1,8 litri, o capacitate de 200 grame a compartimentului pentru cafea si o capacitate de 2 cesti pentru prepararea rapida a doua cesti de cafea in acelasi timp.

Pe langa detaliile de capacitate a espresorului de la DeLonghi, mai trebuie mentionat faptul ca acesta poate prepara trei tipuri de bautura, si anume Cafea, Espresso si Cappuccino, iar alimentarea se poate face cu, cafea macinata sau boabe, fiind integrata o rasnita silentioasa pentru macinarea cafelei boabe.

In ceea ce priveste curatarea aparatului dupa utilizare, tava de picurare si rezervorul de apa sunt detasabile pentru a permite o curatare usoara si pe interior, avand posibilitatea de a ajunge chiar si in locurile mai greu de patruns. Cu toate acestea, espressorul mai beneficieaza de o presiune de 15 bar si o putere de pana la 1450 W, avand dimensiunile 280 x 405 x 360 milimetri (W x D x H) si o greutate de 10 kilograme.