Lenovo IdeaCentre AIO 700 – sistem PC All-in-One de ultima generatie!

Lenovo IdeaCentre AIO 700 este un nou sistem PC All-in-One de 27 inch din familia IdeaCentre, a companiei chinezesti Lenovo, care vine cu o performanta foarte mare si componente hardware de ultima generatie, fiind disponibil la un pret destul de bun pentru specificatiile acestuia.

Ideal pentru editare foto/video sau gaming, sistemul PC All-in-One de la Lenovo se remarca prin display-ul Full HD de 27 inch, procesorul Intel Core i5 din a 6-a generatie de procesoare Skylake, memoria RAM de tip DDR4, unitatea de tip SSHD de mare capacitate si placa video dedicata de la nVIDIA din seria GeForce GTX.

Display-ul de tip Wide al All-in-One-ului de la Lenovo dispune de o diagonala de 27 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pentru imagini mari si clare, avand integrata si o camera WEB  cu rezolutie Full HD, ideala pentru convorbirile video online, etc.Lenovo IdeaCentre AIO 700

Lenovo IdeaCentre AIO 700 ofera o performanta foarte buna pentru gaming sau editare foto/video, asigurata de noul procesor Intel Core i5-6400 cu patru nuclee la o frecventa mare de 2,7 GHz, care prin tehnologia Intel Turbo Boost ajunge la o frecventa maxima de pana la 3,3 GHz, 6 MB de memorie Cache, tehnologiile Intel Virtualization (VT-x), Intel 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep Technology, Thermal Monitoring Technologies, Intel Identity Protection si Intel Small Business Advantage, in timp ce solutia grafica integrata Intel HD Graphics 530 se ocupa de grafica ce nu necesita o performanta mare.

Memoria RAM de tip DDR4 include o capacitate de 8 GB, potrivita atat pentru majoritatea jocurilor noi cat si pentru anumite programe de editare. Unitatea SSHD are o viteza de rotatie de 7200 rpm si capacitate de stocare generoasa de 2 TB + 8 GB pentru salvarea fisierelor de orice tip, beneficiind de un transfer rapid de date.

Cu toate acestea, compania Lenovo a integrat si o placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950A cu o memorie GDDR5 de 2 GB ce ofera o performanta grafica la fel de buna ca cea hardware. In plus, sistemul PC Lenovo IdeaCentre AIO 700 mai include porturile 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, HDMI si RJ-45 pentru conectarea produselor periferice si nu numai.