Electrolux EOA5751FOX – un real ajutor in bucatarie

Preţ  Electrolux EOA5751FOX

Atunci când vrei să cumperi un cuptor pentru bucătărie, trebuie să acorzi o deosebită atenţie la o serie de caracteristici tehnice importante, cum ar fi, dimensiunea cuptorului, performanţa, puterea si să fie în ton cu tehnologia actuală. Cele mai populare sunt cuptoarele incorporabile, care se incorporează in interiorul mobilei de bucătărie, economisind spaţiul atât de necesar într-o bucătărie. Un astfel de cuptor este şi cel de la Electrolux seria EOA5751FOX, care vine cu un preţ la reducere, stocul fiind limitat.

Aspect Electrolux EOA5751FOX

Electrolux EOA5751FOX este complet incorporabil şi având dimensiunile de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm se încadrează perfect în mobilierul bucătăriei. Pe partea frontală acesta este prevăzut cu un display modern şi elegant, cu comenzi digitale ce sunt acţionate prin simpla atingere cu degetul, cu o carcasă din inox de culoare argintie, având pe suprafaţa carcasei un strat anti-amprentă, pentru a nu se vedea urmele lăsate de degete.

Caracteristici Electrolux EOA5751FOX

Electrolux EOA5751FOX este un cuptor incorporabil, multifuncţional, cu alimentare de la curentul electric, are o capacitate de 71 de litri şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+. Aceasta clasă energetică aduce un consum redus de energie electrică. Deţine un panou digital de tip LCD iar cuptorul deţine control digital. Cuptorul Electrolux EOA5751FOX a fost dotat cu un număr de 10 funcţii, timer, grill, ventilator şi geam de protecţie. Funcţiile cu care a fost dotat sunt următoarele: încălzire rapidă, funcţie ce  se aseamănă oarecum cu cuptorul cu microunde, autocurăţare catalitică, iluminare interioară, şi această dotare este foarte importantă, deoarece în momentul coacerii anumitor aluaturi cuptorul nu trebuie deschis, ci doar verificat pentru a nu opri procesul de creştere. Atât oprirea cât şi pornirea aparatului, se fac în mod automat, uşa este dotată cu sistem de uşă rece, funcţia de decongelare care te ajută să prepari mai repede alimentele scoase de la congelator, incălzire inferioară, încălzire superioară, menţinere la cald a alimentelor până în momentul ingerării, treaptă pentru pizza şi alte funcţii precum  prăjire ECO, Grill rapid, Gril turbo, gătire la temperatură scăzută/gătire înceată, coacere umedă cu ventilaţie şi funcţie de protecţie pentru copii. Puterea pe care o deţine este destul de mare, de 3500 W, având un consum de energie de 0,99 w/oră.

electrolux-eoa5751fox

Review Electrolux EOA5751FOX

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA5751FOX cu capacitatea de 3500 W, face parte din clasa de eficienţă energetică A+, având un consum de energie electrică destul de redus, deţinând sistem de curăţare catalitic şi de asemenea fiind dotat cu foarte multe funcţii. Este ideal pentru acasă iar preţul este relativ scăzut. Cuptorul incorporabil multifuncţional Electrolux EOA5751FOX deţine un număr de 10 funcţii eficiente şi performante, reprezentând un real ajutor în bucătărie. Fiind dotat cu timer şi sistem de pornire şi de oprire automată, dă posibilitatea de a preselecta timpul necesar gătirii, funcţia oprindu-se automat după ce timpul setat s-a scurs. Utilizarea lui este foarte simplă şi intuitivă, deoarece deţine un panou LCD ce poate fi acţionat prin simpla atingere cu un deget. Stratul catalitic inteligent de pe pereţii interiori asigură o curăţare automată, prin faptul că grăsimea este absorbită şi apoi arsă. Acesta este un aparat destinat tuturor gospodinelor.

Pro: multifuncţional, 10 funcţii, clasa A+

Contra: alimentare pe bază de curent electric