Hansa BOEB696010 – 10 funcții eficiente

Preț Hansa BOEB696010

Brandul Hansa a fost creat ca urmare a numărului mare de cereri de produse electrocasnice de înaltă calitate, destinat țărilor din Europa de Est.  Cuptorul incorporabil Hansa BOEB696010 este unul dintre produsele de înaltă calitate, și acesta vine cu un preț destul de acceptabil. Produsul poate fi achiziționat de la unul dintre cele mai mari magazine online din România.

Aspect Hansa BOEB696010

Hansa BOEB696010 are un aspect compact, cu o carcasă foarte frumoasă de culoare bej, având dispus pe partea frontală un panou digital LCD,  de pe care se setează toate cele 10 funcții, temperatura, time, grill etc., deținând și o ușă din sticlă termorezistentă prevăzută cu un mâner.  Acest cuptor încorporabil Hansa BOEB696010 are dimensiunile de 60 x 59,5 x 57,5 cm și se încorporează perfect în mobilierul bucătăriei, mai ales dacă și bucătăria are aceeași culoare.

Caracteristici Hansa BOEB696010se 

Cuptorul incorporabil Hansa BOEB696010 a fost dotat cu un număr de 10 funcții cu 10 moduri de gătit, printre care grill și coacere. Un program special te va ajuta să decongelezi alimentele, sau să poți încălzi alimentele deja gătite până la o temperatură confortabilă. Cu sonda de carne încorporată, acum este ușor să nu depășești gradul de prăjire a cărnii. Această sondă este detașibilă și poate fi scoadă pentru a fi curățată. Funcția de autocurățare îl face special și îi asigură o îngrijire simplă, fără să ia din timpul tău special. Iluminarea interioară te ajută să poți vedea etapele de coacere sau de gătire a preparatelor, fără a deschide ușa cuptorului, care este prevăzută cu sistem de răcire I-Cool. Deschiderea și închiderea ușii se face într-un mod foarte lent, neexistând riscul să se închidă brusc. Hansa BOEB696010 face parte din clasa de eficiență energetică A, iar alimentarea cuptorului se face de la o priză de curent electric.  Acesta dispune de o capacitate de 66 de litri, suficientă pentru o întreagă familie. De menționat faptul că funcția Grill se execută cu convecție de aer. Grill-ul are o putere de 2000 W, sistemul de încălzire superior are o putere de 900W, sistemul de încălzire inferior 1100W iar sistemul de încălzire Ring de 2000W. Puterea consumată este de 3,1W iar consumul de energie electrică pe oră este de 0,88W.

 hansa-boeb696010

Review Hansa BOEB696010

Hansa BOEB696010se este un cuptor total incoporabil cu alimentare de la sursa de curent electric. Acesta face parte din clasa de eficiență energetică A și deține un număr de 10 funcții. Tinând cont de faptul că este un cuptor incorporabil cu o capacitate de 66 de litri, prepararea mâncărurilor se poate realiza mult mai rapid, deoarece se pot introduce două recipiente deodată. Funcția de decongelare te ajută să prepari mâncarea mult mai rapid, fără să aștepți prea mult. Curătarea cuptorurului se realizează mult mai ușor, deoarece acesta este dotat cu funcția de autocurățare catalitică. Design-ul este modern și elegant și dacă mai este și în ton cu mobila ta de bucătărie, va da eleganță acesteia.

Pro: 10 funcții, autocurățare

Contra: clasa A, preț mare