Electrolux ESF8555ROX – masina de spalat vase RealLife cu functie Extra Hygiene!

Disponibila pe piata electrocasnicelor de pe la sfarsitul anului trecut, masina de spalat vase Electrolux ESF8555ROX face parte din gama RealLife a producatorului suedez Electrolux, remarcandu-se prin cuva XXL, functia Extra Hygiene, tehnologia SENSORCONTROL, clasa energetica A++, un numar de 6 programe speciale si multe altele, toate acestea la un pret pe masura dotarilor sale.

Clasa de eficienta energetica A++ ofera un consum de energie electrica mult mai redus fata de clasa normala A, si anume de aproximativ 270 kWh pe an si de doar 0,96 kWh pe ciclul de spalare, in timp ce clasa la spalare/uscare A inregistreaza un consum anual de apa de circa 2100 litri. In ceea ce priveste aspectul, aceasta beneficieaza de un design modern ce include o carcasa simpla din Inox cu dimensiunile de 85 x 59.6 x 61 centimetri.

Masina de spalat vase de la Electrolux asigura o curatare perfecta a vaselor murdare chiar si cu doar o jumatate din cantitatea de apa, datorita tehnologiei sale unice de economisire a apei. Cuva XXL a acestei masini de spalat vase dispune de o capacitatea generoasa de maxim 15 seturi complete de vesela, permitandu-va sa spalati mai multe vase intr-un timp cat mai scurt si totodata intr-un singur ciclu.Electrolux ESF8555ROX

Functia de SENSORCONTROL permite detectarea automata a nivelului de incarcare si regleaza in acelasi timp consumul de apa si energie, beneficiind asfel de o spalare eficienta si o economie a resurselor necesare unui ciclu de spalare normal. In plus, functia inovatoare Extra Hygiene garanteaza o eliminare a pana la 99,99% din bacterii, gratie igienizarii a vaselor dumneavoastra.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8555ROX dispune de un afisaj LCD, functie pentru oprire automata, optiune de pornire cu intarziere de la o ora la 24 de ore, sistem termoeficient, sistem de uscare prin caldura reziduala si de un sistem de protectie impotriva inundatiilor. Aceasta include pana la 6 programe de spalare eficienta, precum AutoFlex 45 – 70 de grade, Eco 50, FLEXIWASH, Intensiv 70 de grade, QuickPlus 60 de grade, Clatire & Pauza.