Blaupunkt BLA-40/133O – televizor FHD Direct LED cu diagonala de 102 cm!

Televizorul LED Blaupunkt BLA-40/133O cu diagonala de 102 centimetri este ideal pentru cei care vor un televizor Non-Smart de foarte buna calitate si totodata un monitor de dimensiuni mari cu rezolutie Full HD. Ar putea fi alegerea perfecta in ambele cazuri de mai sus si nu numai, datorita diagonalei generoase, display-ului Direct LED, imaginilor Full HD si a sunetului captivant, fiind disponibil la un pret destul de bun pentru bugetul aproape al oricarui utilizator.

Televizorul de la compania germana Blaupunkt ofera un design modern si atragator, datorita standului simplu cu doua suporturi amplasate in partea stanga, respectiv partea dreapta si a carcasei elegante de culoare neagra ce masoara o inaltime de 60,9 centimetri (fara stand), 92,9 centimetri latime si o adancime de aproximativ 9,2 centimetri (fara stand), avand insa o greutate destul de reduse de 9,1 kilograme. greutate de 9,1 kilograme.

Display-ul de tip Direct LED are o diagonala mare de 102 centimetri la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini mari si clare de inalta calitate la unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala. Beneficiind de o luminozitate de 280 cd/mp, rata de aspect a imaginii de 16:9, un contrast dinamic de 1000000:1, timp de raspuns de 8 milisecunde si un contrst nativ de 5000:1, acesta permite redarea unor imagini uimitoare si de foarte buna calitate chiar la dumneavoastra acasa.Blaupunkt BLA-40 133O

Sunetul captivant si puternic redat de catre cele doua difuzoare stereo, care detin o putere totala de 16 W (RMS) si caracteristica superioarea NICAM / A2, completeaza perfect experienta vizuala a televizorului, alaturi de display-ul FHD LED de 102 cm. In plus, televizorul LED este compatibil cu suportul de perete VESA 200 x 200, potrivindu-se perfect in orice tip de living sau chiar dormitor, indiferent ca il veti utiliza cu/fara standul integrat.

Televizorul LED Blaupunkt BLA-40/133O dispune de un tuner digital (DVB-T, DVB-C, DVB-S2) pentru receptia transmisiilor TV digitale la rezolutie HD sau Full HD, o intrare de antena, functie de monitor ce permite conectarea cu foarte mare usurinta a TV-ului la PC sau laptop prin intermediul a unui port digital HDMI, dar si de un player multimedia integrat pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern cu ajutorul celor doua porturi USB 2.0.